15 august

NIKON REUSESTE DIN NOU, CUCERIND TREI PREMII EISA

Compania Nikon este incantata sa anunte ca s-a bucurat de succes la EISA Awards 2023-2024, cu distinctii la trei categorii separate.

Acestea includ:

Aparatul foto Z 8, care a castigat premiul „Camera of the Year” la doar trei luni de la lansare
Obiectivul NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, cel mai bun la categoria „Portrait Lens” (Obiectiv pentru portrete)
Obiectivul NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S, care a castigat premiul „Super-Telephoto Lens


Z 8, noul aparat foto mirrorless de top de la Nikon, a fost laudat ca fiind „un aparat foto hibrid puternic, care ofera tehnologia lui Z 9, dar intr-un corp mai compact”. „Sistemul de focalizare automata rapid si precis” al aparatului foto a fost apreciat deoarece permite creatorilor de imagini sa urmareasca in siguranta subiectele in orice conditii de iluminare. Juriul a evidentiat, de asemenea, „vizorul electronic fara intarzieri si intreruperi” ca fiind o caracteristica cheie.

 

La categoria sa, NIKKOR Z 85mm f/1.2 S a fost descris ca „obiectivul  proiectat pentru fotografii de portrete care doresc sa obtina cele mai bune imagini”, gratie diafragmei maxime extrem de clare si celor 11 lamele de diafragma circulara, care ofera un „bokeh extraordinar”. Juriul a declarat ca aceste caracteristici fac din NIKKOR Z 85mm f/1.2 S „un obiectiv de portrete cu adevarat magnific”. Pe de alta parte, NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S a impresionat juriul prin faptul ca este „un obiectiv de super-telefotografie surprinzator de compact”, care ofera o calitate excelenta a imaginii.

 

Cele trei premii foarte ravnite continua sa demonstreze excelenta de pionierat in design si inginerie a companiei Nikon, care ofera echipamente interesante si inovatoare ce permit fotografilor si videografilor sa depaseasca limitele a ceea ce este posibil in munca lor.

 

Comentariile EISA pentru Z 8, castigator al premiului „Camera of the Year” la editia 2023-2024

 

 

 

 

 

Z 8 este un aparat foto hibrid puternic, care ofera majoritatea capabilitatilor lui Z 9, dar intr-un corp mai compact. Acest aparat foto mirrorless are un senzor in format de cadru intreg de 45,7 milioane de pixeli, care asigura o calitate exceptionala a imaginii si viteze mari de fotografiere. De asemenea, are un sistem de focalizare automata rapid si precis, care poate urmari in mod sigur subiectele in orice conditii de iluminare, precum si un vizor electronic fara intarzieri si fara intreruperi. Caracteristicile sale video sunt la fel de impresionante, avand capacitatea de a inregistra segmente de film RAW de pana la 12 biti in 8K/60p in aparatul foto si un zoom de 2x Hi-Res cand se filmeaza in 4K. Toate acestea fac din Z 8 o alegere excelenta atat pentru fotografii, cat si pentru imagini video. 

 

 

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, castigator al premiului „Portrait Lens” la editia 2023-2024

 

 

 

 

 

 

Acest obiectiv cu deschidere foarte mare a diafragmei este conceput pentru fotografii de portrete care doresc sa obtina cele mai bune imagini. Este extrem de clar chiar si la diafragma maxima f/1.2, iar cele 11 lamele de diafragma circulara ofera un bokeh extraordinar. Constructia de calitate si manipularea facila, specifice produselor din Linia S asigura fiabilitatea chiar si in conditii dificile, in timp ce sistemul multiplu de focalizare rapid si fara sunet ofera imagini statice si inregistrari video extrem de clare, chiar si atunci cand subiectele sunt in miscare. Gratie acoperirii anti-reflexie cu nanocristale de la Nikon, detaliile clare sunt mentinute chiar si atunci cand se fotografiaza cu obiectivul indreptat spre lumina. Obiectivul NIKKOR Z 85mm f/1.2 S de la Nikon este un obiectiv de portrete cu adevarat magnific.

 

 

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S, castigatorul premiului „Super-Telephoto Lens” la editia 2023-2024

 

 

 

 

 

Acesta este un obiectiv de super-telefotografie surprinzator de compact, pentru sisteme foto mirrorless de la Nikon, care ofera o calitate excelenta a imaginii. Avand o greutate de numai 1245 g, o lungime de doar 234,5 mm si un mecanism de reducere a vibratiilor (VR) incorporat, pentru o compensare de pana la 5,5 trepte, obiectivul poate obtine imagini clare in multe situatii de fotografiere, chiar si fara trepied. Diafragma maxima f/4.5 a contribuit la obtinerea unei dimensiuni relativ reduse, permitand totusi o buna separare a subiectului fata de fundal. Cu teleconvertoarele de 1,4x si de 2x din seria Z de la Nikon, raza de actiune poate fi extinsa la 560 mm si, respectiv, la 800 mm.

 

 

In fiecare an, premiile EISA sunt oferite produselor noi care combina cea mai avansata tehnologie si cele mai dorite caracteristici cu performantele de varf la clasa respectiva. Premiile EISA se extind de la cele mai accesibile produse de mare valoare, pana la cele mai dorite realizari ale electronicii moderne pentru consumatori. Categoriile de premii se schimba de la un an la altul, reflectand evolutia designului si a conectivitatii produselor, dar fiecare castigator al unui premiu EISA ramane cel mai bun din clasa sa.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web EISA: https://www.eisa.eu/

 

 

 

nikon z 8, z8, nikon z8, camera of the yearAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Acesti fotografi, creatori si videografi au fost printre primii care au avut ocazia sa testeze Nikon Z 8 si sa il puna la incercare. Iata ce spun ei...   Frøydis Geithus, fotograf de nunta si arta fotografica   "Am fost impresionata....
citeste tot
Pe 10 mai, ambasadorul Nikon Romania, Flavius Croitoriu, a fost prezent la lansarea noului Nikon Z 8. Evenimentul de lansare a fost organizat in cadrul Photo London, un targ de fotografie international ce aduna la un loc cele mai mari galerii de...
citeste tot
Skin Media, unicul distribuitor Nikon si unul dintre principalii distribuitori de echipamente fotografice din Romania, are placerea sa anunte lansarea noului aparat hibrid foto-video Nikon Z 8, care vine cu o noutate importanta pe piata locala: va fi...
citeste tot
Bucuresti, Romania, 10 mai 2023: Bucuresti, 18 aprilie 2023: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea Z 8, o noutate in gama sa de aparate foto mirrorless profesionale din seria Z. Integrand o serie de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.