30 iunie 2010

Nikon Photo Contest International 2010-2011

Bucuresti, 30 iunie 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a va invita sa participati la prestigiosul concurs de fotografie Nikon Photo Contest International 2010-2011 si sa intrati in cursa pentru cele 53 de premii puse in joc.

 

Cea de-a 33-a editie a NPCI ofera fotografilor din toata lumea oportunitatea de a se afirma in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii fotografice. Inscrierile pentru concurs se vor desfasura in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2010, iar castigatorii vor fi anuntati in luna iunie 2011.

 

Pentru aceasta editie vor exista doua categorii de concurs: prima va avea subiect liber, iar cea de-a doua va fi bazata pe tema “Energie”. Pentru subiectul liber sunt acceptate in concurs fotografii care trateaza orice tema, fara restrictii. In categoria “Energie” se pot inscrie fotografii ce surprind energia subiectilor astfel incat sa inspire, sa motiveze sau sa incante fotograful sau privitorii imaginii. In plus, se vor acorda premii si intr-o categorie speciala, “Talente in Devenire” (Emerging Talent Award), tinerilor cu varste sub 29 de ani.

 

Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa completati formularul de pe site-ul concursului, http://www.nikon-npci.com,

si sa trimiteti imaginea prin intermedul platformei online. Puteti inscrie maximum doua imagini in fiecare categorie de concurs (patru in total). Imaginile trebuie sa fie realizate cu un aparat foto compact sau SLR, digitale sau cu film. Sunt excluse fotografiile realizate cu aparate foto de format mediu sau mare. Marimea maxima acceptata este de 10MB, iar formatul imaginii trebuie sa fie JPEG. Sunt acceptate si fotografii care au fost editate cu ajutorul unui software dedicat.

 

Fotografiile castigatoare vor fi alese de un juriu format din fotografi profesionisti din intreaga lume. Din cele 53 de fotografii premiate, una va primi Marele Premiu (Grand Prize), 16 fotografii din fiecare categorie vor primi premiile intai, doi si trei, 4 tineri fotografi vor primi premiul intai in cadrul categoriei “Talente in Devenire” (Emerging Talent), iar alti 16 vor fi mentionati in cadrul aceleiasi categorii.

 

Marele premiu consta intr-un pachet format dintr-un Nikon D3S, un obiectiv NIKKOR 24mm f/1.4 si un obiectiv NIKKOR 24-70mm f/2.8. Printre celelalte premii trebuie amintite Nikon D300S alaturi de Speedlight SB-900, NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6 DX si NIKKOR 16-35mm f/4, Nikon D5000 alaturi de NIKKOR Micro 85mm f/3.5 DX, Nikon D3000, Nikon P6000 si Nikon S1000pj.

 

Nikon Photo Contest International este o competitie ce se organizeaza inca din anul 1969. De-a lungul timpului au participat la concurs peste 320.000 de fotografi care au inscris mai mult de 1.310.000 de fotografii. La editia 2008-2009 s-au inscris 18.000 de fotografi din 153 de tari, trimitand peste 53.000 de fotografii.

nikon photo, photo, nikon photo contest, photo contest, contest, international, photo contest international, contest international, 2010-2011, contest international 2010-2011, international 2010-2011Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Castigator Grand Prize al concursului de fotografie „Tears in the Rain” („Lacrimi in ploaie”) de Austin Garcia (Philippine)   Nikon are placerea sa anunte castigatorii premiilor Grand Prize pentru fiecare categorie a...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.