18 iunie 2008

Nikon - marele castigator la TIPA 2008, cele mai prestigioase premii din industria fotografica

Bucuresti, 16 iunie 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, anunta castigarea de catre Nikon a trei premii TIPA pentru categoriile cel mai bun D-SLR profesional, cel mai bun D-SLR expert si cel mai bun obiectiv profesional.

TIPA (Technical Image Press Association) este cea mai de seama asociatie de presa in domeniul imaginii din Europa. Premiile sale sunt atribuite de cele mai importante 30 de reviste de fotografie din 13 tari europene si acordate produselor pe care juriul le considera a fi cele mai bune din categoria respectiva in termeni de calitate, performante si beneficiu pentru utilizatorul final. Nikon a castigat in cadrul categoriilor cel mai bun D-SLR profesional (D3), cel mai bun D-SLR expert (D300) si cel mai bun obiectiv profesional (AF-S NIKKOR 14-24mm f/2,8G ED).

Robert Cristina, Manager Professional Products si NPS la Nikon Europa a declarat: Suntem incantati ca eforturile noastre de proiectare au fost recunoscute in aceasta maniera. Aceste trei premii confirma angajamentul nostru pentru a pune la dispozitie cele mai bune tehnologii optice si de realizare a imaginilor in industria fotografica.

Cel mai bun D-SLR profesional: Nikon D3
Acest D-SLR profesional este o realizare cheie pentru Nikon. Este primul aparat foto de la Nikon cu un senzor de dimensiuni FX full-frame de 23,9x36mm. Astfel, fiecare pixel al senzorului CMOS de 12,1 megapixeli are o dimensiune mai mare, ceea ce inseamna ca performantele obtinute in lumina scazuta ale acestui aparat foto sunt cu adevarat incredibile, a comentat juriul TIPA. D3 a fost, de asemenea, laudat pentru sasiul sau robust, din aliaj de magneziu si pentru rapiditatea in modul rafala.

Cel mai bun D-SLR expert: Nikon D300
Juriul TIPA a justificat astfel alegerea sa: Cu aspectul sau solid, manevrabilitate excelenta, o constructie de calitate si izolare impotriva intemperiilor, Nikon D300 ofera o calitate profesionala la un pret rezonabil. Senzorul CMOS de 12,3 megapixeli ofera rezultate uimitoare..." D300 a fost, de asemenea, recunoscut pentru sistemul sau rapid, receptiv de focalizare automata si pentru functiile sale high-end precum Live View, conectivitate HDMI si protectie anti-praf.

Cel mai bun obiectiv profesional: AF-S NIKKOR 14-24mm f/2,8G ED
“Acest obiectiv cu unghi ultra-larg ofera o paleta extinsa de oportunitati de fotografiere pentru profesionisti si iubitorii de fotografie interesati de o calitate optica superba... concluzioneaza juriul TIPA. Juriul a mentionat, de asemenea, tehnologia Nano-Crystal a obiectivului, care atenueaza aberatiile optice.

Premiile stabilesc si mai clar pozitia de top a Nikon in domeniul industriei foto si recunosc efortul continuu depus de companie in vederea realizarii standardelor de excelenta.

premii, tipa, 2008, industria, industria fotografica, fotograficaAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat mai multe premii in cadrul competitiilor TIPA, Red Dot Design Award si iF Design Award. Astfel, in cadrul TIPA, Nikon Z fc a castigat distinctia "Cel mai bun aparat APS-C", Nikon Z 9 a primit premiul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.