26 octombrie

Nikon lanseaza versiunea de firwmare 3.00 pentru Nikon Z 9

Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.

 

Noul upgrade de firmware ofera noi caracteristici interesante pentru functiile video si foto, o operabilitate imbunatatita, precum si functii de afisare care raspund nevoilor utilizatorilor.

 

Noile caracteristici video includ Reducerea efectului de clipire de inalta frecventa si Zoomul digital cu rezolutie inalta1 - o functie care activeaza zoomul de inalta rezolutie, care extinde in mod efectiv intervalul de telefotografie, indiferent de obiectivul utilizat. Noile caracteristici foto includ adaugarea unei optiuni C60 la Captare foarte rapida a cadrelor+2, permitand fotografierea continua cu viteza ridicata la aproximativ 60 fps in format DX.

 

De asemenea, upgrade-ul de firmware ofera utilizatorilor un flux de lucru mai confortabil, cu optiuni de redare imbunatatita pentru imaginile captate in serii de fotografiere continua.

 

Pentru a satisface in mai mare masura cerintele profesionistilor legate de imbunatatirea functiilor de afisare si a operabilitatii, numarul de butoane care pot fi utilizate pentru comenzi personalizate si extinderea functiilor personalizabile au crescut. In plus, imaginile si meniul i pot fi afisate in orientare verticala in timpul modului de redare si au fost adaugate noi optiuni de dimensiune a imaginii pentru formatul DX. Printre alte imbunatatiri se numara o limita extinsa a luminii slabe pentru functia AF si o reducere a posibilitatii de comutare a pozitiei de focalizare la un obstacol care apare pentru o clipa in prim-plan intre obiectiv si subiectul dorit.

Versiunea de firmware 3.00 pentru Nikon Z 9 poate fi descarcata aici

 

1 Zoomul digital cu rezolutie inalta este disponibil numai in cazul inregistrarilor video la care setarile tipului de fisier video sunt ProRes 422 HQ pe 10 biti (MOV), H.265 pe 10 biti (MOV), H.265 pe 8 biti (MOV) sau H.264 pe 8 biti (MP4) cu zona de imagine setata la FX (36x24). Se aplica restrictii pentru unele caracteristici ale aparatului foto.
2 Cu urmarire AE/AF doar la setarea de calitate a imaginii JPEG normal. Numarul maxim de cadre care pot fi captate cu o singura serie este mai mic decat cel posibil la fotografierea continua cu viteza ridicata. Se recomanda utilizarea unui card de memorie recomandat de Nikon.

 

 

firmware, actualizari firmware, mirrorless, z 9Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.