08 septembrie 2010

Nikon lanseaza trei noi modele COOLPIX: P7000, S80 si S8100

Bucuresti, 8 septembrie 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea unui nou aparat foto Nikon COOLPIX din seria Performance, P7000, dedicat fotografilor avansati si profesionistilor, si a doua aparate foto din seria Style, S80 si S8100, create pentru utilizatorii in ton cu moda.

 

Nikon COOLPIX P7000 stabileste noi standarde pentru aparatele foto compacte in ceea ce priveste calitatea imaginii in conditi dificile de iluminare, a timpului de reactie si a controlului manual. Senzorul mare CCD de 1/1,7 inci, cu 10,1 MP, este pus in evidenta de un bloc optic performant, ce are in componenta elemente din sticla ED (Extra-low Dispertion), asemenea obiectivelor Nikkor pentru aparatele foto DSLR. Tehnologia de reducere optica a vibratiilor (VR) si noul sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 asigura obtinerea imaginilor clare, in culori naturale, inclusiv in format NEF (RAW).

 

Pentru ca este un aparat foto dedicat mai ales fotografilor avansati si profesionistilor, Nikon COOLPIX P7000 incorporeaza cateva facilitati pentru fotografierea in conditii dificile si pentru controlul manual precum: filtru ND (Densitate Neutra), care extinde optiunile de expunere in lumina puternica, setari Picture Control, pentru personalizarea proceselor, functie de bracketing, butoane de control dedicate pentru compensarea expunerii si pentru blocarea focalizarii si a timpului de expunere. Ofera insa si specificatii practice fotografilor de orice nivel precum zoom-ul de 7,1x, modul video HD si ecranul LCD mare de 3 inci, cu o rezolutie de 920.000 de puncte.

 

Nikon COOLPIX S80 este un aparat foto compact stilat, destinat celor care doresc sa fie in pas cu moda si cu noile tendinte digitale. Ecranul OLED multi-tactil de 3,5 inci ofera o interfata simpla, aparatul foto fiind usor si distractiv de controlat. Stilul chic este completat de performantele sale deosebite: 14,1MP, zoom optic 5x, filmare HD, tehnologie de reducere optica a vibratiilor (VR), procesare EXPEED C2. In plus, modul automat facil simplifica realizarea fotografiilor, aparatul alegand cele mai bune setari in functie de scena fotografiata.

 

Fotografierea cu Nikon COOLPIX S80 este o experienta unica. O singura atingere pe ecran realizeaza perfect focalizarea pe subiectul selectat si salveaza fotografia pe cardul de memorie. Retusarea fotografiilor direct in aparatul foto este simplificata de ecranului multi-tactil; se pot aplica diverse efecte sau filtre precum minituarizare, culoare selectiva sau fish-eye.

 

Nikon COOLPIX S8100 este un aparat foto compact stillat, cu senzor CMOS de 12,1 MP si zoom de 10x, ce ofera imagini excelente chiar si in conditii de lumina scazuta. In plus, este dotat cu un mod film Full HD si o serie de optiuni pentru surprinderea unor imagini fabuloase in orice conditie: HDR (High Dynamic Range), sensibilitate de pana la ISO 3200 si controlul avansat al blitului.

coolpix, p7000, s8100Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 7 ianuarie 2020: Nikon prezinta astazi un DSLR de inalta performanta, D780, care ofera fotografilor creativi tot ce isi doresc de la un aparat foto cu fotografiere pe intregul cadru, un aparat foto bridge COOLPIX P950, care are un...
citeste tot
Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai sus (numite „produse vizate”) si este oferit numai dupa acceptarea acordului mentionat mai jos. Selectand „Accept” si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.