14 iunie 2012

Nikon lanseaza obiectivele 18-300mm si 24-85mm si anunta o productie de 70 de milioane de obiective

Bucuresti,  14 iunie 2012 – SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea a doua obiective zoom, unul in format DX, AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3.5-5.6G ED VR, si altul in format FX, AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR, precum si atingerea unei cifre totale de 70 de milioane de obiective NIKKOR produse de-a lungul timpului.

 

AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3.5-5.6G ED VR este un obiectiv polivalent, extrem de versatil, ce acopera o lungime focala incredibila, de la 18 la 300mm, si ofera solutii pentru aproape orice situatie de fotografiere. Acesta este perfect pentru vacante sau pentru momentele in care trusa foto trebuie sa fie cat mai compacta, inlocuind cu usurinta o serie extinsa de obiective.

Calitatea optica a acestui obiectiv este asigurata de sticla cu dispersie scazuta (ED) si de cele trei elemente asferice care minimizeaza aberatiile. Pentru fotografii clare, chiar si la focale lungi, AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3.5-5.6G ED VR este dotat cu sistemul de reducere a vibratiilor VR II, iar focalizarea rapida si precisa este oferita prin intermediul motorului SWM. Butonul de blocare a zoom-ului este practic in momentul in care obiectivul nu este utilizat, iar montura de metal cu garnitura de cauciuc ofera protectie impotriva prafului si umiditatii.

AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR este un obiectiv in format FX, ce combina o distanta focala practica si o constructie rezistenta intr-un pachet accesibil. Acesta a fost proiectat pentru oferi o solutie compacta si usoara in comparatie cu alte obiective FX cu plaja focala asemanatoare. Dar ca si acestea, AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR poate fi utilizat intr-o multitudine de situatii, de la fotografia de peisaj la portret si fotoreportaj.

Obiectivul ofera o reproducere fidela a culorii datorita tratarii sticlei cu un strat Nikon Super Integrated Coating, iar sticla cu dispersie scazuta (ED) si cele trei elemente asferice din componenta blocului optic ajuta la obtinerea unei claritati si a unui contrast impresionante, chiar si la diafragma maxima. Sistemul VR II de reducere a vibratiilor ofera imagini clare chiar si la timpi mai lungi de expunere.

Odata cu lansarea celor doua obiective, Nikon anunta ca pana in luna iunie 2012 a atins o productie totala de 70 de milioane de obiective NIKKOR. Productia a crescut cu 5 milioane fata de luna octombrie 2011. De asemenea, Nikon a atins cifra de 30 de milioane de obiective AF-S ce au in componenta motor SWM de focalizare automata.

Obiectivele AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3,5-5,6G ED VR si AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie.

nikkor, milioane, 24-85mm, 18-300mm, obiectiveAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.