07 aprilie 2022

Nikon lanseaza NIKKOR Z 800MM F/6.3 VR S - obiectivul cu portabilitate unica

Bucuresti, 6 aprilie 2022 - Nikon are placerea sa prezinte astazi un obiectiv de super-telefotografie extrem de portabil cu distanta focala fixa, pentru fotografiere pe intregul cadru - NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S. Pasari, natura salbatica, avioane, sporturi cu motor si sporturi de iarna: acest obiectiv din linia S este rezistent, dar remarcabil de usor si aduce aproape dinamismul subiectelor indepartate, cu o claritate exceptionala. Utilizatorii pot urmari chiar si subiecte care se misca neregulat, cu o cursivitate nemaiintalnita pana acum la 800 mm si isi pot valorifica posibilitatile creative beneficiind de stabilitatea fotografierii cu aparatul foto tinut in mana.

 

De la vulturi in timpul vanatorii pana la avioane in viraj, puterea de rezolutie exceptionala a acestui obiectiv din linia S scoate in evidenta chiar si cele mai mici detalii ale subiectelor greu de captat. Calitatea imaginii este extrem de buna, indiferent daca fotografiati sau filmati, iar functia AF este exceptional de rapida, cursiva si fiabila. Sistemul VR optic din obiectiv mentine stabilitatea in timpul fotografierii, iar caracteristica VR sincronizat are un efect de compensare echivalent cu pana la 5,5 trepte cand acest obiectiv este montat pe Z 9. In plus, acest obiectiv de super-telefotografie accepta utilizarea teleconvertoarelor din seria Z, care pot extinde raza de actiune la 1120 mm sau la 1600 mm.

 

Gratie designului sau echilibrat si usor, posibil prin utilizarea monturii Z si a unei lentile de faza Fresnel (PF), utilizatorii pot lua cu incredere obiectivul NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S de pe trepied pentru a fotografia cu aparatul foto tinut in mana. Acest model este cu aproximativ 2,3 kg mai usor si cu 16% mai scurt decat omologul sau cu montura F, iar centrul sau de greutate este mai aproape de corpul aparatului foto, asigurand cursivitatea miscarilor pentru rotirea panoramica. Fotografii pot sa personalizeze comenzile, iar etansarea avansata impotriva intemperiilor protejeaza atat obiectivul, cat si aparatul foto.

 

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe, declara: "Acest nou obiectiv de 800 mm deschide cu adevarat noi posibilitati interesante pentru fotografi. Au apus vremurile in care fotografiile pe care le puteam capta cu un obiectiv lung depindeau de flexibilitatea trepiedului sau a monopiedului. Dimensiunea si greutatea sunt reduse dramatic la acest nou obiectiv de super-telefotografie, oferind beneficii de portabilitate si de manevrabilitate care inainte erau imposibile: aveti mai multe sanse de a realiza fotografii in conditii dificile sau de a capta perspective pana acum inaccesibile."

 

REZUMATUL CARACTERISTICILOR CHEIE: NIKKOR Z 800MM F/6.3 VR S


Obiectiv de super-telefotografie profesional: distanta focala de 800 mm. Constructie portabila, usoara si manevrare echilibrata.
Extrem de clar: lentila de faza Fresnel (PF) cu forma speciala, pozitionata atent si acoperirea cu nanocristale reduc in mod semnificativ formele dublate si petele luminoase. Lentilele din sticla ED si SR controleaza aberatia cromatica de la centrul imaginii pana la marginile acesteia.
Focalizare rapida, silentioasa: functia AF este rapida, precisa si foarte silentioasa - urmarirea subiectelor este cursiva, indiferent daca filmati de departe masini de curse inghesuite sau natura salbatica.
Reducere eficienta a vibratiilor: sistemul VR optic din obiectiv mentine stabilitatea in timpul fotografierii. Caracteristica VR sincronizat are un efect de compensare echivalent cu pana la 5,5 trepte cand acest obiectiv este montat pe Z 9.
Control personalizabil: asociati functii butoanelor L-Fn, care sunt pozitionate convenabil, precum si inelului de control fara sunet. Utilizati butonul de setare a memoriei pentru a salva distantele de focalizare.1
Etansare avansata impotriva intemperiilor: etansarea din jurul tuturor componentelor mobile asigura protectia impotriva prafului si umezelii, iar garnitura din cauciuc de pe montura obiectivului protejeaza atat obiectivul, cat si aparatul foto.2
Compatibil cu teleconvertoare: extindeti raza de actiune la 1120 mm cu un TELECONVERTOR Z TC-1.4x sau la 1600 mm cu un TELECONVERTOR Z TC-2.0x.
Fanta integrata pentru filtre: faciliteaza introducerea filtrelor, pentru si mai mult control in situatii cu iluminare dificila.
Parasolar de obiectiv simplu de manevrat: parasolarul de obiectiv HB-104 furnizat are un element de eliberare glisant, care permite scoaterea parasolarului cu o singura mana.

1 Butonul de setare a memoriei poate fi activat in urma unei actualizari de firmware.
2 Nu este garantata rezistenta obiectivului la praf si la picaturi de apa in toate situatiile si in toate conditiile.

800mm, mirrorless, nikon z, nikon z 9Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon este incantat sa anunte ca Nikon Z 9 a fost lansata in orbita catre Statia Spatiala Internationala (ISS) in luna ianuarie, ajutand astronautii NASA sa captureze imagini iconice si uluitoare ale Pamantului si spatiului intr-o calitate si...
citeste tot
In timp ce post procesarea poate rezolva multe probleme, o imagine neclara nu poate fi corectata nicicum. Fotografiile clare sunt esentiale pentru o fotografie excelenta, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre autofocusul aparatului tau foto DSLR...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.