30 iulie 2009

Nikon lanseaza doua noi obiective Nikkor

Bucuresti, 30 iulie 2009 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta aparitia a doua noi obiective: AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II si AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II.

Tehnologia aparatelor foto DSLR Nikon a avansat extrem de rapid in ultimii ani. Pentru a o pune in valoare si pentru a imbunatati calitatea optica, Nikon a reproiectat doua obiective foarte utilizate de fotografii din intreaga lume: 70-200mm F/2.8 si 18-200mm F/3.5-5.6G DX.

Obiectivul AF-S NIKKOR 70-200 mm F/2.8G ED VR II a fost complet reproiectat, fiind mai compact decat predecesorul sau. El dispune de cele mai noi tehnologii de stabilizare a imaginii pentru a oferi utilizatorilor abilitatea de a fotografia la viteze de declansare cu pana la patru niveluri mai scazute decat ar fi posibil in mod obisnuit. Sunt disponibile doua moduri: Normal, pentru fotografierea de zi cu zi, si Activ pentru a minimiza vibratiile cauzate de fotografierea de pe un suport in miscare. Ambele moduri asigura imagine stabila in vizor, ceea ce determina o focalizare si o incadrare mai confortabile si mai precise. Stratul de acoperire anti-reflexie Nano Crystal exclusiv de la Nikon si cele nu mai putin de sapte elemente de sticla ED minimizeaza reflexiile interne si aberatiile pentru a asigura imagini bogate, cu contrast ridicat, chiar si in cele mai provocatoare conditii de iluminare. Corpul puternic de magneziu este etansat in mod extensiv pentru a rezista impotriva prafului si a umiditatii si pentru a permite fotografierea in orice conditii.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II incorporeaza un nou mecanism de zoom pentru a preveni miscarea obiectivului sub propria greutate atunci cand este inclinat. De asemenea, un nou dispozitiv de blocare a zoom-ului pastreaza obiectivul compact atunci cand este transportat. Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II dispune, de asemenea, de Super Integrated Coating, un invelis protector pentru obiectiv, cu mai multe straturi, care reduce aberatiile optice si cromatice, asigurand o calitate a imaginii si un contrast imbunatatite. Noua tehnologie VR II permite fotografierea cu viteze de declansare de pana la patru trepte mai lente.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania incepand cu luna septembrie, iar AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II va putea fi gasit de utilizatori incepand cu luna noiembrie. doua, nikkor, obiectiveAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 19 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte un nou obiectiv de super-telefotografie pentru fotografiere pe intregul cadru, cu distanta focala fixa si teleconvertor incorporat - NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC...
citeste tot
Bucuresti, 14 decembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea unui nou obiectiv cu zoom standard pentru fotografiere pe intregul cadru. NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 se mandreste cu un interval de zoom versatil, de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.