11 octombrie 2023

Nikon lanseaza cel mai usor dintre obiectivele sale cu distanta focala fixa de 600 mm de pana acum

Nikon isi extinde astazi gama de super-teleobiective din Linia S cu obiectivul full-frame, cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S. Conceput pentru fotografierea cu aparatul foto tinut in mana, acest super-tele-obiectiv de 600 mm ofera o calitate impresionanta a imaginii. De la natura salbatica pana la pasari, sporturi auto, avioane si nu numai, fotografii pot capta viteza, puterea si gratia subiectelor din departare cu detalii uimitoare.

 

Cantarind aproximativ 1470 g (cu colierul pentru trepied), NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S este cel mai usor obiectiv cu distanta focala fixa de 600 mm din clasa sa. Avand centrul de greutate mai aproape de corpul aparatului foto, este un obiectiv exceptional de bine echilibrat, care permite o fotografiere extrem de confortabila cu aparatul foto tinut in mana: fotografii se pot deplasa cu o mobilitate care contrazice distanta focala mare, de 600 mm chiar si atunci cand rotesc panoramic sau fotografiaza chiar de deasupra.

Indiferent daca se fotografiaza sau se filmeaza, sistemul optic de inalta performanta de la Nikon ofera imagini impresionante cu claritatea si bokeh-ul placut pe care doar un obiectiv cu distanta focala fixa din Linia S le poate oferi. Chiar daca se fotografiaza prin praf sau direct in lumina apusului, imaginile sunt extrem de curate si de clare la orice diafragma. In situatii cu lumina scazuta, cum ar fi in amurg, in zori sau intr-o padure deasa, fotografii pot lucra cu pana la 6 trepte de stabilizare a imaginii, gratie functiei de reducere a vibratiilor, pentru a obtine fotografii stabile, fara neclaritati.* Iar cei care fotografiaza natura salbatica si pasarile vor aprecia focalizarea automata silentioasa si precisa, care urmareste si focalizeaza subiectele aproape fara sunet.

 

Etansarea de inalta performanta garanteaza ca acest obiectiv usor de 600 mm este mai mult decat pregatit pentru medii dificile si vreme incerta.* In plus, cei care doresc o raza mai mare de actiune pot utiliza obiectivul NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S cu un teleconvertor din seria Z, fara sa compromita cu nimic rezolutia.

 

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: „Noul nostru obiectiv de 600 mm cu f/6.3 din Linia S iti ofera posibilitatea de a capta cu usurinta cadre incredibile cand fotografiezi cu aparatul foto tinut in mana! Culori bogate, texturi clare si bokeh, daca doresti. Privit alaturi de obiectivele de 400 mm cu f/4.5 si 800 mm cu f/6.3 din Linia S, este interesant de vazut cum Nikon extinde optiunile pentru fotografii care doresc flexibilitatea pe care o poate oferi un obiectiv de super-telefotografie usor, de inalta performanta.

 


Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S

 

  • Cel mai usor obiectiv cu distanta focala fixa de 600 mm din clasa sa: acest obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa cantareste aprox. 1470 g (cu colierul pentru trepied) si are centrul de greutate mai aproape de corpul aparatului foto, creand un echilibru optim.

 

  • Sistem optic de inalta performanta din Linia S: lentilele din sticla SR si ED controleaza aberatiile si denaturarea culorilor. Acoperirea cu nanocristale contracareaza formele dublate si petele luminoase, pentru o claritate deosebita.

 

  • Focalizare automata care ramane pe subiect: de la acrobatii aeriene pana la pasari in zbor sau un moment trecator greu de vazut cu ochiul liber. Acest obiectiv de super-telefotografie va urmari si va focaliza subiectele aproape fara sunet.

 

  • Stabilizarea imaginii cu pana la 6 trepte prin VR: sistemul optic de reducere a vibratiilor (VR) din obiectiv asigura o stabilizare echivalenta cu utilizarea unor timpi de expunere cu 5,5 trepte mai lungi sau cu 6 trepte mai lungi cand se utilizeaza un aparat foto din seria Z compatibil cu caracteristica VR sincronizat.*

 

  • Etansare de inalta performanta: garniturile din cauciuc asigura protectia tuturor componentelor mobile, inclusiv a monturii obiectivului impotriva prafului, murdariei si umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon faciliteaza curatarea lentilei frontale.*

 

  • Control tactil intuitiv: pot fi asociate functii butoanelor L-Fn si inelului de control fara sunet. Butonul de setare a memoriei permite preluarea instantanee a pozitiilor de focalizare.

 

  • Clar, chiar si cu un teleconvertor: fiecare avantaj al puternicelor functii AF si VR ale acestui obiectiv este disponibil si in timp ce se utilizeaza teleconvertoare din seria Z. Raza de actiune poate fi marita de 2 ori (pana la 1200 mm) sau de 1,4 ori (pana la 840 mm).

 

* Conform standardelor CIPA: in modul NORMAL, se obtine o compensare de 6 trepte cand obiectivul este utilizat cu un aparat foto din seria Z compatibil cu caracteristica VR sincronizat. Compensarea de 5,5 trepte se obtine cand obiectivul este atasat la un aparat foto mirrorless echipat cu un senzor de imagine cu aceeasi dimensiune ca a formatului de film de 35 mm.
* Nu este garantata rezistenta acestui obiectiv la praf si la picaturi de apa in toate situatiile si in toate conditiile.

 

 

nikkor, obiectiv nikon, 600mm f/6.3, obiectiv z, linia s, produs nou nikonAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Parcurgem specificatiile noului obiectiv clasic 35mm de la Nikon Noul NIKKOR Z 35mm f/1.4 este un obiectiv rapid prime cu o distanta focala clasica de 35mm, fiind perfect pentru fotografia de strada, reportaje si fotografie de zi cu zi, precum si o...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
    Acest obiectiv profesional, de tip mid-zoom este un adevarat instrument fotografic pentru orice ocazie. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S se afla in trio-ul liniei profesionale S-line, cu montura NIKKOR Z si diafragma f/2.8, fiind obiectivul la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.