26 aprilie 2013

Nikon la TIFF 2013

Nikon participa pentru a doua oara la Festivalul International de Film Transilvania din Cluj-Napoca, unde vom fi prezenti intre 5 si 9 iunie cu multe activitati, printre care testare de echipament DSLR, proiectii de film si workshop-uri.

In cei unsprezece ani de existenta, TIFF a devenit un brand recunoscut in Romania nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci si pentru  multitudinea de evenimente, de la seminarii si workshopuri pana la concerte si petreceri pana in zori de zi. Ultima editie a TIFF-ului a fost pe cat de spectaculoasa, pe atat de bogate si diverse in oferta de filme si de evenimente de senzatie. In 2012, s-au adunat nu mai putin de 240 de filme din 46 de tari, atragand peste 67.000 de spectatori in cele zece zile de festival.

Iata ce s-a intamplat anul trecut la standul Nikon din cadrul TIFF.

Participantii au putut testa modelele profesionale Nikon D4, D800 si D800E pe riguri speciale de filmare, cu video assist si lumini continue, fundal si modele, color checker. Specialistii Nikon au prezentat aparatele si functia de filmare DSLR Nikon si au avut intalniri cu studentii de la Facultatea de Film din cadrul Babes-Bolyai si cu participantii la atelierul de film din cadrul TIFF, Lets Go Digital.


Puteti urmari mai jos filmul de prezentare al Casei TIFF realizat exclusiv cu echipament Nikon D4 si proiectat in seara Galei.

Videoclipul este disponibil doar celor care sunt logati pe www.nikonisti.ro

 

 

 

 

 

 


In zona Nikon de la TIFF s-au filmat zilnic interviuri cu aparate Nikon D4 si D800 pentru televiziunile prezente la Festival. Au fost intervievati regizori, directori de fotografie si actori romani si straini, printre care Vivi Dragan Vasile, Iosif Demian, Tudor Lucaciu, Andi Vasluianu.

 

 

 

 Pentru mai multe informatii despre participarea Nikon la TIFF 2013, va sfatuim sa accesati in perioada urmatoare site-ul nikonisti.ro si pagina noastra de Facebook.

Mai multe fotografii in galeria din partea stanga.

tiff, festival de film, workshop-uri gratuite de filmareAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon sustine creativitatea, de aceea si in 2019 este sponsor al Festivalului International de Film Transilvania pentru proiectul Let’s Go Digital!. Nikon va pune la dispozitia TIFF, pe durata festivalului,...
citeste tot
Sectiunea tematica a celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (25 mai - 3 iunie) se numeste A fi sau a nu fi politic corect? si include zece productii recente care concureaza pentru Premiul FIPRESCI al TIFF. Nikon...
citeste tot
A inceput numaratoarea inversa pana la debutul celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Cel mai amplu eveniment de gen din Romania va avea loc intre 2 si 11 iunie 2017, la Cluj-Napoca, si va prezenta 225 de...
citeste tot
Festivalul International de Film Transilvania a adus la Sibiu, in perioada 13-17 iunie, o selectie impresionanta de filme romanesti si straine, difuzate in premiera mondiala sau nationala.   In timpul evenimentului, Sebastian Marcovici a folosit...
citeste tot
Dupa FITS 2012, fotojurnalistul Sebastian Marcovici revine cu imagini de la un alt eveniment important ce se desfasoara la Sibiu. Festivalul International de Film Transilvania aduce la Sibiu, in perioada 13-17 iunie, o selectie impresionanta de filme...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.