28 iunie 2010

Nikon la Noaptea Institutelor Culturale

Vineri, 25 iunie 2010, s-a desfasurat evenimentul Noaptea Institutelor Culturale, care a cuprins o serie de intalniri si spectacole organizate de cele mai importante centre si institute culturale din Capitala. Nikon a fost prezent in cadrul Institutului Cultural Roman intreaga noapte fotografiind si proiectand imaginile cu ajutorul aparatului foto COOLPIX S1000pj.

 

Mai mult de 1500 de vizitatori au trecut pragul ICR in noaptea de vineri spre sambata pentru a urmari spectacolele de muzica, pantomima si film documentar. In gradina institutului s-a defasurat si o mica expozitie foto care a cuprins imagini cu si despre ICR.

 

 

Nikon a avut sarcina de a anima evenimentul si de a arata participantilor un mod inedit de a se distra si a fi in mijlocul atentiei cu ajutorul aparatului foto. Multi dintre vizitatori au avut asadar sansa de a fi fotografiati si de a se vedea pe proiectiile realizate cu Nikon COOLPIX S1000pj in cadrul evenimentului. Nikon a oferit informatii tuturor celor interesati despre Proiectografie (tehnologia impartasirii imaginilor prin proiectare direct din aparatul foto).

noaptea, noaptea institutelor, institutelor, noaptea institutelor culturale, institutelor culturale, culturaleAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
In acest articol, Brett Florens, pe care ati avut ocazia sa il vedeti si ascultati in timpul seminarului si workshop-ului din cadrul Weekend-ului Nikonistilor, ne impartaseste cateva din secretele sale in materie de fotografie de nunta pe timp de...
citeste tot
Am primit cu placere sambata trecuta provocarea de a colinda centrul istoric vechi al Bucurestiului cu aparatul de fotografiat la indemana. Surprinzator cati fotografi au raspuns chemarii.  Poate nu doar fotografia, pasiunea noastra comuna ne-a...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.