29 septembrie 2010

Nikon la Business Days Targu Mures

In perioada 29-30 septembrie 2010, are loc la Targu Mures targul Business Days. Avem placerea de a va invita la standul Nikon din cadrul evenimentului, unde puteti afla totul despre noile aparitii Nikon si puteti incerca aparatele Nikon COOLPIX P7000, D3100, D3X si obiectivul NIKKOR 55-300.

 

Este pentru prima oara cand divizia foto Nikon este prezenta la Targu Mures si speram sa avem alaturi de noi cat mai multi nikonisti. La stand va puteti intalni cu reprezentantii Nikon, inclusiv domnul Radu Niculescu, Brand Manager Nikon in Romania, care va stau la dispozitie cu informatii.

 

Business Days Targu Mures are loc in zilele de 29 si 30 septembrie, intre orele 8:30 si 20, in cadrul Hotel President, str. Gh. Doja, nr. 231.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti accesa site-ul Business Days.

 

Va asteptam.

days, business, business days, business days targu, days targu, targu, days targu mures, targu mures, muresAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
In perioada 26 iunie – 1 iulie, se desfasoara la Sibiu Feeric Fashion Days, cel mai mare festival de moda si arta contemporana din Romania. Ajuns la editia a cincea, evenimentul ofera 4 zile de prezentari de moda, expozitii, lansari de carte,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.