09 noiembrie

Nikon extinde gama mirrorrless cu noi versiuni Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE)

Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele combinand designul retro admirabil cu tehnologia inovatoare sinonima cu seria Z de la Nikon.

 

Z fc Editia Black

In urma succesului extraordinar al versiunii argintii de anul trecut, lansarea editiei Black exclusive satisface cererea clientilor si reflecta ambitia companiei Nikon de a incuraja si mai mult dorinta oamenilor de a se bucura de atemporalul Z fc. Totodata, au fost adaugate sase culori noi pentru Exteriorul Premium, disponibile exclusiv pentru Z fc Editia Black - insumand 12 variante de culori pentru Z fc Silver si Z fc Black combinate.

NIKKOR Z 40mm f/2 (SE)

Cu o constructie usoara si caracteristici optice superioare, obiectivul NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) este foarte indicat pentru fotografierea portretelor si a altor subiecte statice, impresionand utilizatorii indiferent de situatie. Diafragma maxima constanta de f/2 permite fotografilor sa creeze cel mai frumos bokeh cu forme circulare, iar distanta sa focala standard de 40 mm scoate in evidenta subiectul principal.

 

Obiectivul NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) mosteneste designul de la obiectivele NIKKOR clasice, care au fost lansate in aceeasi perioada cu aparatul foto cu film Nikon FM2 - modelul de patrimoniu care a fost sursa de inspiratie pentru Z fc. Aparitia acestuia extinde gama de obiective potrivite pentru designul retro al aparatului foto Z fc.

 

Fiind compact si avand o greutate redusa, esteperfect pentru cei care se deplaseaza, ca sa nu mai vorbim de cat de bine arata. De asemenea, focalizarea automata rapida si precisa, precum si corpul rezistent la praf si la picaturi de apa ii permit sa se integreze in orice stil de viata, sporind bucuria de a fotografia.

 

 

 

 

mirrorless, z, nikon z fc, nikkor 40mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.