19 august 2019

NIKON EXCELEAZA LA EISA AWARDS 2019-2020

Nikon anunta astazi cu mandrie ca Nikon Z 6 a castigat premiul „Camera of the Year” si NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S a castigat premiul „Professional Standard Zoom Lens” la EISA Awards 2019-2020. Premiile pentru produsele specifice sistemelor foto mirrorless de la Nikon recunosc capacitatea companiei de a dezvolta inovatii de top in domeniu pentru fotografii sai.Aceasta este cea de-a doua distinctie pentru Nikon Z 6 din acest an, dupa obtinerea premiului „Best Full Frame Camera Expert” la TIPA World Award din luna aprilie. Intre timp, vitrina de trofee a seriei de obiective NIKKOR din linia S a fost si ea completata, prin triumful obiectivului NIKKOR Z 14-30mm f/4 S la categoria „Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens” de la TIPA. Premiile EISA marcheaza cea mai recenta recunoastere a seriei Nikon Z, dupa premiul „Red Dot Award: Product Design 2019” si reafirma angajamentul companiei Nikon de a fi in fruntea culturii fotografice prin caracteristici optice exceptionale.

 

 

Comentariile EISA pentru aparatul foto Nikon Z 6, castigator al premiului „Camera of the Year” la editia 2019-2020

 

Nikon a realizat un aparat foto superb, care se bucura de o manevrare senzationala si de o calitate superioara a constructiei robuste, oferind imagini excelente in aproape orice situatie de fotografiere. Sistemul de focalizare automata al acestuia include functia AF detectie ochi, care permite focalizarea precisa oriunde s-ar afla subiectul in cadru. Vizorul electronic mare si clar ofera o previzualizare foarte exacta a imaginilor, in timp ce sistemul intern de stabilizare a imaginii va ajuta sa pastrati claritatea imaginilor cu fiecare obiectiv pe care il utilizati, inclusiv cu obiectivele cu montura F pentru aparate foto DSLR. Pur si simplu, acesta este cel mai bun aparat foto pentru orice situatie, pentru fotografii adevarati.

 

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S, castigator al premiului „Professional Standard Zoom Lens” la editia 2019-2020

 

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S este un obiectiv cu zoom standard profesional, cu deschidere mare a diafragmei, pentru sistemul Nikon Z. Solid si robust, este prevazut cu acoperire cu nanocristale si cu noua acoperire ARNEO pentru a reduce petele luminoase si formele dublate, in timp ce elementele optice frontal si posterior au o acoperire cu fluor pentru a respinge praful, uleiul si umezeala. Gratie unui inel de control particularizabil, fotograful poate regla cu usurinta diafragma sau compensarea expunerii, in timp ce un panou OLED de pe cilindru afiseaza diafragma, distanta de focalizare sau distanta focala. Cu caracteristici optice deosebite, care combina rezolutia inalta si bokeh-ul atractiv, acest obiectiv este partenerul perfect pentru aparatele foto din seria Nikon Z.

 

 

Premiile acordate de European Imaging and Sound Association (EISA) celebreaza noile inovatii care combina cea mai avansata tehnologie si caracteristicile adecvate cu performante de top. Produsele inscrise la concurs sunt evaluate printr-o colaborare unica si de lunga durata intre 55 dintre cele mai respectate reviste de interes special din 29 de tari din intreaga lume. Categoriile de premii se schimba in fiecare an, reflectand evolutia designului si conectivitatii produselor.

 


Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web EISA: https://www.eisa.eu/
Pentru mai multe informatii despre produsele premiate de la Nikon, vizitati www.europe-nikon.com

eisa, mirrorless, nikon z6, nikkor z 24-70 f/2.8 sAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 10 martie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte dezvoltarea primului aparat foto de varf pentru montura Z de la Nikon: Z 9. Aparatul foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru (format FX de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.