16 august 2013

Nikon D7100 castiga premiul EISA European Camera 2013-2014

Nikon a castigat un premiu prestigios la editia premiilor EISA din acest an, adjudecandu-si premiul „European Camera of the Year” pentru aparatul foto DSLR D7100 in format DX.

Premiul anuntat se adauga la succesul Nikon din acest an in cadru premiilor TIPA (Technical Image Press Association), unde Nikon D7100 a obtinut premiul „Best D-SLR Advanced”.

Marina Gurevich, Product Manager, Consumer D-SLR, Nikon Europe, declara: „Suntem foarte mandri sa primim acest premiu important din partea EISA pentru aparatul nostru foto D7100, in format DX, pentru fotografii la inceput de drum. De la lansarea aparatului foto in februarie anul acesta, a primit recenzii deosebite, gratie rezolutiei impresionante, sistemului de focalizare profesional cu 51 de puncte si combinatiei de functii puternice intr-un corp durabil.”

In fiecare an, EISA nominalizeaza cele mai bune echipamente din diferite categorii de produse audiovizuale lansate in Europa in cele 12 luni anterioare. Ofera recunoastere acelor produse care vor fi apreciate de o audienta entuziasta si profesionista, care isi doreste calitate ridicata si functii creative. Premiile sunt selectate de catre comisii formate din reprezentantii a peste 50 de reviste respectabile din domeniul fotografic, video, audio, home theatre si dispozitive electronice mobile din pana la 20 de tari europene.

Juriul EISA declara: „D7100 este, in prezent, varful de gama al familiei de aparate foto Nikon DX, combinand calitate exceptionala a imaginii cu functii avansate. Senzorul sau APS-C este proiectat fara filtru low-pass, ceea ce permite utilizatorilor sa foloseasca la maximum rezolutia de 24,1 milioane pixeli, fara a pierde nimic din claritate. Sistemul AF rapid cu 51 de puncte si fotografierea continua sunt perfecte pentru a surprinde actiunea, in vreme ce sistemul de masurare de incredere asigura expuneri corecte in mod consistent. Vizorul optic luminos si ecranul LCD clar permit fotografierea traditionala de la nivelul ochiului sau cu vizualizare in timp real. Cei care doresc sa inregistreze filme vor aprecia formatul HDMI curat, fara comprimare, care poate fi inregistrat direct pe un dispozitiv extern de stocare.”

eisa, nikon d7100, european cameraAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 4 comentarii
Liliana Popa
Liliana Popa a scris pe 18-10-2013 la 19:47
PARTICIP. Vreau mult un aparat DSRL, deoarece cred eu voi deveni un fotograf iscusit, ma pasioneaza mult arta fotografica , iar un astfel de fotoaparat mi-ar de folos in viitoarea mea cariera. Imi place natura:3 si-mi place mult sa fotografiez copii mici si panorame. Mai stiu si sa lucrez in PHOTOSHOP, LIGHTROOM, ViewNX si multe alte programe de gePARTICIP. Vreau mult un aparat DSRL, deoarece cred eu voi deveni un fotograf iscusit, ma pasioneaza mult arta fotografica , iar un astfel de fotoaparat mi-ar de folos in viitoarea mea cariera. Imi place natura:3 si-mi place mult sa fotografiez copii mici si panorame. Mai stiu si sa lucrez in PHOTOSHOP, LIGHTROOM, ViewNX si multe alte programe de genul acesta. Ar fi un vis indeplinit. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Rosu Madalina
Rosu Madalina a scris pe 30-08-2013 la 12:39
Particip!Ar fi cel mai frumos de ziua mea ..avand in vedere ca ziua mea e pe 12 septembrie ,imi doresc foarte mult ,nu imi pierd speranta !
0
0
Viorel Ion Photography
Viorel Ion Photography a scris pe 25-08-2013 la 13:13
Pentru un aparat foto in format DX, la ce performante ofera, era de asteptat sa castige un premiu anul acesta :)
0
0
David
David a scris pe 20-08-2013 la 15:52
Particip. as dori foarte mult sa castig.
0
0

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat recent castigarea a patru premii EISA 2020-2021, pentru Nikon Z50, Nikon D780, NIKKOR AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR si NIKKOR Z 85mm f/1.8 S.   Premiul "Best Buy Camera" acordat de catre Asociatia Europeana pentru...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.