16 august 2011

Nikon D7000 premiat la EISA 2011-2012

Bucuresti, 16 august 2011 SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca aparatul Nikon D7000 a fost distins ca European Advanced SLR Camera 2011-2012 in cadrul premiilor EISA.

 

La mai putin de un an dupa lansarea sa, aparatul foto Nikon D7000 in format DX a castigat la categoria European Advanced SLR Camera 2011-2012 (Aparatul SLR avansat european 2011-2012) in cadrul premiilor EISA (Asociatia Europeana de Imagine si Sunet). Acest premiu vine dupa succesul aceluiasi aparat in cadrul festivitatii de premiere a TIPA (Asociatia de Presa de Tehnica a Imaginii), unde a castigat premiul pentru „Cel mai bun model DSLR avansat” si dupa premiile Red Dot, unde aparatul a fost premiat pentru design.

 

Jordi Brinkman, Product Manager pentru Nikon Europe, declara: „Suntem foarte mandri de faptul ca putem sa adaugam premiul acordat de catre EISA celor obtinute deja de modelul D7000. Incercam intotdeauna sa le oferim utilizatorilor nostri de aparate foto DSLR avansate o tehnologie de ultim moment care sa fie pe placul fotografilor pasionati ce cauta sa fie cu un pas inainte in materie de creativitate.”

 

Brinkman a continuat: „Faptul ca un aparat foto DSLR de clasa medie a castigat in cadrul categoriei pentru aparate foto avansate reprezinta o confirmare a faptului ca am echipat aparatul D7000 cu mai multe functii de inalta performanta decat ar fi fost de asteptat, daca luam in considerare pretul acestuia. De la noul sau senzor de imagine CMOS de 16,2 megapixeli, sistemul de focalizare automata si senzorul de masurare pana la carcasa compacta din aliaj de magneziu, ne-am bucurat de un feedback pozitiv cu privire la functiile si la avantajele privind usurinta in utilizare si creativitatea pe care acestea le asigura fotografului.”

 

Membrii juriului EISA au declarat: „Aflat in fruntea gamei de aparate foto semi-profesioniste de la Nikon, D7000 prezinta multe dintre functionalitatile de prima clasa imprumutate de la modelele D300 si D300S ale companiei. Carcasa rezistenta ofera o focalizare automata de mare viteza, un ecran LCD luminos de 3 inch, sistem de control al prafului, fante pentru carduri dual SDXC si filmare in format Full HD. Un sistem exceptional de control al zgomotului inseamna ca senzorul de 16,2 milioane de pixeli poate fi utilizat la o sensibilitate de ISO 3200, obtinand imagini de o calitate si claritate ridicate - zgomotul nu reprezinta o problema nici macar la o sensibilitate de  ISO12800. Acest aparat poate asigura chiar si fotografii amatori ca vor obtine fotografii cu aspect profesionist.”

 

In fiecare an, Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA) nominalizeaza cele mai bune echipamente din cadrul mai multor categorii de produse din domeniul audiovizualului lansate in Europa de-a lungul anului precedent. Asociatia identifica produsele care se bucura de apreciere din partea unui public pasionat si profesionist, care isi doreste un nivel ridicat de calitate si functii creative. Premiile sunt selectate de catre comisii formate din reprezentantii a peste 50 de reviste respectabile din domeniul fotografic, video, audio si de dispozitive electronice mobile din 20 de tari europene.

eisa, nikon d7000, d7000, premiat, 2011-2012Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 17 august 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi ca patru dintre produsele producatorului japonez au avut succes la EISA Awards 2021-2022. Aparatul foto mirrorless Nikon Z 6II a primit premiul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.