15 august 2014

Nikon D4S castiga premiul European Professional D-SLR Camera 2014-2015

Nikon a castigat o prestigioasa distinctie la editia din acest an a premiilor EISA, cucerind premiul "European Professional D-SLR Camera 2014-2015" pentru modelul de top FX Nikon D4S.

Acest anunt completeaza succesul obtinut de Nikon la editia din acest an a premiilor TIPA (Technical Image Press Association), unde Nikon a castigat patru premii, unul dintre acestea fiind "Best D-SLR Professional", pentru acelasi Nikon D4S.

In fiecare an, EISA nominalizeaza cele mai bune echipamente din diferite categorii de produse audiovizuale lansate in Europa in cele 12 luni anterioare. Aceasta organizatie identifica produsele care vor fi apreciate de publicul entuziast si profesionist, care doreste sa beneficieze de calitate inalta si de functii creative. Premiile sunt selectate de catre comisii formate din reprezentantii a peste 50 de reviste de prestigiu din domeniile foto, video, audio, sisteme home theatre si dispozitive electronice mobile din pana la 20 de tari europene.

Juriul EISA a declarat: "Fiind lansat la doi ani dupa Nikon D4, Nikon D4S arata aproape la fel ca D4 din exterior, dar in interior s-au adus multe imbunatatiri. Noul procesor EXPEED 4 a permis introducerea unui interval fenomenal de sensibilitati ISO, de pana la ISO 409600 si a unei cadente exceptionale, de 11 cadre pe secunda cu urmarirea focalizarii. In plus, focalizarea automata imbunatatita in 51 de puncte si functionalitatea D-Movie fac din D4S un aparat foto mult mai folositor decat predecesorul sau. Per ansamblu, testarile extinse efectuate de Echipa de experti EISA au demonstrat ca Nikon D4S merita sa fie castigatorul premiului Professional D-SLR Camera of the Year."

eisa, premiu, nikon d4sAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Sorin S
Sorin S a scris pe 10-09-2014 la 06:05
As dori detalii tehnice si comerciale. Multumesc! Sorin S.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 10-09-2014 la 10:39
Buna ziua! Pentru o lista completa a specificatiilor tehnice, va recomandam acest link http://nikon.ro/ro_RO/product/digital-cameras/slr/professional/d4s

Pentru informatii legate de pret, va rugam sa contactati partenerii Nikon din Romania care il comercializeaza. http://www.nikonisti.ro/parteneri#
0
0
PETRITA IOANA RAMONA
PETRITA IOANA RAMONA a scris pe 20-08-2014 la 14:34
Intentionez sa achizitionez un aparat photo NIKON profesional insa nu stiu care ar fi aparatul cel mai potrivit
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 02-09-2014 la 10:06
Buna ziua! Alegerea aparatului potrivit depinde foarte mult de stilul de fotografie practicat. Pentru a va indruma, va rugam sa ne spuneti ce stil de fotografie va pasioneaza.
0
0

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat recent castigarea a patru premii EISA 2020-2021, pentru Nikon Z50, Nikon D780, NIKKOR AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR si NIKKOR Z 85mm f/1.8 S.   Premiul "Best Buy Camera" acordat de catre Asociatia Europeana pentru...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.