16 august 2010

Nikon D3S si Nikkor 300mm f/2.8 premiate de EISA

Bucuresti, 16 august 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta ca Nikon a obtinut doua prestigioase premii EISA pentru aparatul foto DSLR Nikon D3S si pentru obiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8 ED VR II.

 

Pentru al doilea an consecutiv, varful de gama Nikon DSLR FX a ocupat locul de top la premiile EISA (Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet), D3S obtinand premiul pentru „Cel mai bun aparat foto profesional european”. De asemenea, Nikon a ocupat pozitia de top si in categoria „Cel mai bun obiectiv profesional european”, cu teleobiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II.

 

„Nikon D3S este atat de sensibil incat poate focaliza si fotografia in conditii in care nici ochiul uman nu poate vedea” a declarat juriul EISA. „Desi setarile ISO ridicate sunt o functie a majoritatii aparatelor foto DSLR, calitatea setarii ISO ridicate a Nikon D3S este de neegalat in ceea ce priveste nivelul scazut de zgomot si bogatia detaliilor. Impreuna cu procesarea EXPEED extrem de rapida, un corp aproape etans la apa, durata excelenta de functionare a acumulatorului si constructia de inalta calitate, acesta este aparatul foto DSLR perfect pentru fotografia sportiva, pentru actiune si fotografie in lumina scazuta.

 

In ceea ce priveste “Cel mai bun obiectiv profesional european”, juriul EISA a declarat: „Obiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II de la Nikon ofera fotografilor garantia imaginilor de calitate ridicata, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare. Diafragma rapida maxima de f/2.8 permite fotografilor sa abordeze o gama larga de situatii, oferind posibilitatea de a fotografia cu viteze ridicate ale declansatorului si de a obtine fundaluri line cu efect atractiv de bokeh. Obiectivul dispune de trei elemente de sticla ED pentru a elimina aberatiile cromatice si de acoperirea nano-cristal de la Nikon pentru a reduce reflexiile interne. NIKKOR 300mm f/2.8 este echipat cu sistemul de stabilizare a imaginii VR II de la Nikon, fiind alegerea naturala pentru fotografii specializati in fotografia de natura, viata salbatica si sporturi rapide.”

 

Succesul Nikon de la premiile EISA urmeaza recentului triumf al D3S la premiile TIPA la inceputul acestui an, unde a castigat premiul pentru cel mai bun DSLR profesional, demonstrand si mai mult dominatia Nikon in domeniul fotografiei de top.

nikkor, eisa, nikkor 300mm, 300mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.