16 august 2022

Nikon castiga 4 premii EISA 2022-2023

Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat premiul ,"Camera of the Year". S-au bucurat de un mare succes si obiectivele NIKKOR, si anume NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, care a primit premiul ,"Telephoto Lens", NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, care a adus acasa premiul ,"Professional Telephoto Lens" si NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S, castigator la categoria ,"Macro Lens" (Obiectiv macro).

Vazut ca un aparat foto cu totul inovator in industrie, se spune despre Z 9 ca este "cel mai avansat si mai capabil aparat foto pe care il puteti cumpara acum" si a fost laudat pentru calitatea remarcabila a imaginii, focalizarea automata de mare viteza si capabilitatile de inregistrare video la rezolutii 8K. Intre timp, NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a fost mult apreciat pentru ,"dimensiunile compacte, greutatea redusa si pretul accesibil", care il fac o alegere populara in randul fotografilor de natura salbatica.


NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a fost recunoscut ca fiind primul din aceasta clasa care incorporeaza un teleconvertor de 1,4x si pentru focalizarea sa automata rapida - caracteristici perfecte pentru fotografii specializati in sport. Iar NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S a fost descris ca fiind un ,,obiectiv macro aproape perfect", datorita distantei sale minime de focalizare scurte si focalizarii automate cu motor pas cu pas (STM), care l-au facut sa fie remarcat la categoria sa.


Aceste patru premii demonstreaza angajamentul continuu al companiei Nikon de a crea echipamente inovatoare si de top in industrie, care sa le permita fotografilor si videografilor sa depaseasca limitele posibilului in munca lor.


Comentariile EISA pentru Z 9, castigator al premiului ,"Camera of the Year" la editia 2022-2023


Z 9 de la Nikon este cel mai avansat si mai capabil aparat foto pe care il puteti cumpara acum. Senzorul sau CMOS stratificat in format de cadru intreg, cu 45,7 milioane de pixeli si rapidul procesor EXPEED 7 asigura obtinerea unei calitati remarcabile a imaginii si viteze mari de fotografiere, de pana la 30 fps in JPEG si 20 fps in RAW, la rezolutie completa. Sistemul de focalizare automata rapida, cu functie de Urmarire 3D avansata se fixeaza fara efort pe subiectele in miscare. Pentru videografi, Z 9 ofera o gama larga de rezolutii si cadente de cadre, pana la RAW pe 12 biti, 8K/60 in aparatul foto. Cu factorul sau de forma pentru prindere dubla si constructia sa rezistenta, Z 9 este un instrument inovator si puternic.

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, castigator al premiului ,,Telephoto Lens" la editia 2022-2023


Obiectivele de ultratelefotografie sunt de obicei asociate cu o dimensiune enorma, o greutate mare si un pret ridicat. Noul obiectiv de telefotografie de 800 mm de la Nikon este insa o surpriza placuta, cu dimensiunile sale compacte, greutatea redusa si pretul accesibil. Nikon a obtinut aceste caracteristici avantajoase utilizand lentila de faza Fresnel, gratie careia lungimea obiectivului s-a redus considerabil. In plus, cateva lentile au fost pozitionate astfel incat centrul de greutate sa se mute aproape de corp, ceea ce faciliteaza realmente fotografierea cu aparatul foto tinut in mana. In ciuda dimensiunii reduse, obiectivul ofera o calitate excelenta a imaginii, iar aceasta noua oferta pentru telefotografie va deveni un bestseller in randul fotografilor de natura salbatica.

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, premiat cu ,"Professional Telephoto Lens"


Un obiectiv de 400 mm f/2.8 este standardul industrial pentru fotografia de sport si este utilizat adesea cu un teleconvertor. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S este primul din aceasta clasa echipat cu un teleconvertor de 1,4x incorporat, care este activat prin utilizarea unui comutator pozitionat convenabil. Acesta permite fotografilor sa creasca rapid distanta focala pana la 560 mm. Cu toate acestea, obiectivul este cu 20% mai usor decat predecesorul sau cu montura F. Dupa cum este de asteptat de la un obiectiv de uz profesional, acest obiectiv de telefotografie versatil ofera o constructie de o calitate ridicata, focalizare automata rapida si caracteristici optice excelente.

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S, castigator al premiului ,,Macro Lens" la editia 2022-2023


Acesta este un obiectiv macro aproape perfect. Cu un design optic complet nou, este semnificativ mai precis decat omologul sau cu montura F. Performantele sunt deja excelente la diafragma maxima, distorsiunile lipsesc, iar vignetarea este aproape imperceptibila. Focalizarea este rapida gratie celor doua motoare pas cu pas (STM) pentru focalizare automata, care deplaseaza doua grupuri de lentile, iar sistemul de reducere a vibratiilor cu compensare de 4,5 trepte faciliteaza fotografierea cu aparatul foto tinut in mana. Obiectivul ofera o distanta minima de focalizare de numai 0,29 m si include un comutator de limitare pentru a reduce intervalul de lucru la un maxim de 0,5 m. In sfarsit, obiectivul este etansat impotriva intemperiilor, pentru a putea fi utilizat in conditii nefavorabile. 

obiective, 800mm, 400mm, mirrorless, z9, premii eisaAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a fost partener foto oficial la Campionatul Mondial de Natatie din Fukuoka. Raed Krishan, fotograf Gazeta Sporturilor, a fost prezent la eveniment impreuna cu al sau Nikon Z 9 si a putut surprinde momente istorice pentru sportivii nostri...
citeste tot
Cosmin Lautar, fotograf de fashion si portret, ne povesteste despre experienta lui cu obiectivele F pe montura Z. A avut un Nikon Z 6II, dar recent a trecut la urmatorul nivel cu Nikon Z 9. Totusi nu a vrut inca sa renunte la obiectivele sale F....
citeste tot
Bucuresti, Romania, 10 mai 2023: Bucuresti, 18 aprilie 2023: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea Z 8, o noutate in gama sa de aparate foto mirrorless profesionale din seria Z. Integrand o serie de...
citeste tot
Bucuresti, 18 aprilie 2023: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea primului obiectiv din seria Z cu zoom motorizat: obiectivul pentru unghi ultra-larg NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR. Compact si bine...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.