25 ianuarie 2023

Nikon anunta versiunea de firmware 2.40 pentru Nikon Z 50

Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50

Lista modificarilor aduse de noua versiune:

- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video

- performanta imbunatatita a functiei de detectie ochi pentru Auto-area AF

- rata de improspatare (refresh rate) imbunatatita pentru punctele de focalizare afisate in timpul vizualizarii in timp real pentru urmariea subiectului si pentru focalizarea automata cu detectie fata/ochi 


Fiind echipat cu un senzor mare in format DX, cu 20,9 MP, Z 50 aduce avantajele optice ale sistemelor foto mirrorless de la Nikon intr-un corp rezistent si compact, conceput pentru formatul DX. Printre caracteristicile mostenite de la Nikon Z 7 si Z 6 se numara larga montura Z de la Nikon si sistemul AF hibrid, pentru focalizare automata ampla si rapida.

De asemenea, Z 50 este prevazut cu un vizor electronic clar, cu un ecran tactil cu inclinare si cu un maner adanc, gratie caruia aparatele foto mirrorless de la Nikon sunt foarte comod de tinut in mana. Avand integrata functia inteligenta AF detectie ochi, Z 50 este excelent pentru fotografierea portretelor, iar fotografierea continua cu pana la 11 fps (cu AF/AE) este ideala pentru scenele de actiune. Z 50 este complet compatibil cu adaptorul pentru montura FTZ de la Nikon, care permite utilizarea acestui aparat foto impreuna cu obiectivele NIKKOR cu montura F pentru aparate foto DSLR.


Versiunea de firmware 2.40 pentru Nikon Z 50   

firmware, actualizare, mirrorless, nikon z50, nikon zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
      Nikon este incantat sa anunte ca Nikon Z 9 a fost lansata in orbita catre Statia Spatiala Internationala (ISS) in luna ianuarie, ajutand astronautii NASA sa captureze imagini iconice si uluitoare ale Pamantului si spatiului...
citeste tot
In timp ce post procesarea poate rezolva multe probleme, o imagine neclara nu poate fi corectata nicicum. Fotografiile clare sunt esentiale pentru o fotografie excelenta, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre autofocusul aparatului tau foto DSLR...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.