21 aprilie 2022

Nikon anunta versiunea 1.2.0 a sistemului de fotografiere la distanta NX Field

Bucuresti, 21 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea Versiunii 1.2.0 a software-ului NX Field - sistemul sau de fotografiere de la distanta pentru agentiile foto profesionale. Actualizarea de software va sustine si mai mult capabilitatile aparatului foto mirrorless in format FX/cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.

 

Actualizarea Ver. 1.2.0 va permite utilizatorilor aparatului foto Nikon Z 9 sa detecteze cu usurinta noua tipuri de subiecte. Aceasta acopera cea mai mare gama de subiecte din lume: oameni, caini, pisici, pasari, biciclete, motociclete, masini, trenuri si avioane si permite o captare mai precisa a subiectelor, chiar si prin operare de la distanta. In plus, actualizarea sustine caracteristica aparatului foto Z 9 de Captare foarte rapida a cadrelor+, care utilizeaza cea mai rapida cadenta de cadre din lume, de 120 fps. Aceasta permite captarea de la distanta a unor momente cruciale si decisive care ar putea fi ratate cu ochiul liber si care sunt totusi atat de importante pentru fotografii specializati in sport si stiri.

 

Mai mult decat atat, tehnologia cu redare in flux duala incorporata in Z 9 permite afisarea vizualizarii in timp real pe un smartphone sau pe o tableta, cu foarte putina intarziere si fara ,"inghetare" in timpul fotografierii continue. Aceasta garanteaza captarea cu succes a momentelor care nu merita sa fie ratate, chiar si atunci cand aparatul foto este operat de la distanta. Aceasta tehnologie, combinata cu cea mai recenta actualizare de software si cu un design de corp care elimina necesitatea unui obturator mecanic, face din Z 9 alegerea perfecta pentru fotografii profesionisti.

 

Nikon va continua sa ofere actualizari pentru NX Field, pentru a-i sprijini pe fotografii profesionisti care sunt activi in prima linie pentru a realiza reportaje.

 

 

 

 

software, update, aplicatie, nx fieldAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Astazi, 07.02.2024 a fost lansata a versiunea 2.00 de FIRMWARE pentru Nikon Z 8. Iata ce modificari aduce acest update:     Poti descarca update-ul de aici.   Fotografie statica   • A fost adaugat [Pixel shift...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.