27 martie

NIKON ANUNTA OBIECTIVUL CU SUPERZOOM DE UZ GENERAL NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR, CU INTERVAL DE ZOOM DE 14,2X

Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de versatil montat pe aparatul tau foto din seria Z de la Nikon si sa fii pregatit pentru orice oportunitate de fotografiere care va apare in cale! De la peisaje in unghi larg pana la scene de strada, actiuni ce se desfasoara la distante de telefotografie si chiar prim-planuri din natura, este intr-adevar un obiectiv pentru orice inspiratie.

 

 

Cu proportiile sale compacte si o greutate de doar 725g, nu este nevoie sa te gandesti de doua ori inainte de a pune acest obiectiv cu zoom de 14,2x intr-o geanta sau chiar sa il ti montat pe un aparat foto din seria Z de la Nikon in timp ce te plimbi. Gama sa extrem de versatila de distante focale iti ofera 28 mm la capatul cu unghi larg, 400 mm la capatul super-teleobiectiv plus tot ce se afla intre ele. Pentru utilizatorii care doresc sa-si extinda oportunitatile creative in situatii cu lumina scazuta sau cu actiuni mai rapide, compensarea de 5 trepte a sistemului optic incorporat de reducere a vibratiilor contracareaza tremuratul aparatului foto, iar avantajul adus de VR creste la 5,5 trepte cand obiectivul este atasat la un aparat foto din seria Z de la Nikon echipat cu un sistem VR sincronizat.1,2 In plus, acest obiectiv utilizeaza motorul rapid si silentios de la Nikon pentru focalizarea automata, permitand utilizatorilor sa obtina rapid focalizarea, chiar si atunci cand subiectele se misca rapid.

 

Obiectivul de uz general NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR nu fotografiaza doar la unghi larg sau la departare. Cu distantele sale minime de focalizare de doar 0,2 m la 28 mm si 1,2 m la 400 mm*, acest obiectiv cu superzoom adora si prim-planurile! Raportul maxim de reproducere este de 0,35x, permitand utilizatorilor sa incadreze fotografii extraordinar de detaliate ale subiectilor mai mici si sa le reproduca la aproape jumatate din dimensiunea lor reala. Acest obiectiv usor cu superzoom nu este afectat de intemperii: cu etansarea fiabila din jurul monturii si tuturor componentelor mobile, utilizatorii pot sa profite la maxim de orice calatorie, de orice plimbare, in orice conditii de iluminare.
 

 

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe, declara: „Noul nostru NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR este cel mai usor obiectiv din gama NIKKOR Z, care ajunge de la unghi larg pana la 400 mm si este mai usor de manevrat decat un obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa. Este perfect pentru persoanele care doresc sa transporte un singur obiectiv si sa fie pregatite pentru orice oportunitate de fotografiere, de aproape sau de departe.”

 

Rezumatul caracteristicilor cheie NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

  • Mai putin de carat, mai mult de vazut. Zoom impresionant, de 14,2x: intervalul foarte versatil de distante focale va ofera 28 mm la capatul pentru unghi larg, 400 mm la capatul de super-telefotografie si tot ce exista intre aceste doua extreme.

 

  • Usor si echilibrat: cantarind doar 725g, acest obiectiv cu zoom de la unghi larg pana la super-telefotografie este foarte de usor de manevrat. Rotirea panoramica si mentinerea subiectului se realizeaza cursiv, chiar si atunci cand obiectivul este extins pana la capatul de 400 mm.

 

  • Pana la 5,5 trepte cu VR: compensarea de 5 trepte* a sistemului optic incorporat de reducere a vibratiilor contracareaza tremuratul aparatului foto, pentru fotografii clare chiar si in conditii de lumina slaba. Folosit cu o camera Nikon Z care are Synchro VR, compensarea se extinde la 5,5 trepte.*

 

  • Imagini clare indiferent de distanta: distanta minima de focalizare este de doar 0,2 m fata de subiecte la capatul pentru unghi larg si de 1,2 m cand zoomul este actionat la 400 mm.* Un raport de reproducere maxim de 0,35x permite obtinerea unor prim-planuri minunate.

 

  • Focalizare automata fiabila: motorul rapid si silentios de la Nikon permite utilizatorilor sa obtina rapid focalizarea si asigura o operare aproape fara sunet.

 

  • Renumitele caracteristici ergonomice de la Nikon: inelul de control fara sunet este personalizabil, iar comutatorul de blocare a zoomului impiedica extinderea accidentala a obiectivului.

 

  • Etansat si pregatit sa mearga oriunde: etansarea fiabila din jurul monturii si tuturor componentelor mobile impiedica patrunderea prafului si picaturilor de apa in cilindrul obiectivului.

 

  • Parasolar de obiectiv cu forma patrata: parasolarul inclus are un design patrat atragator. Acesta poate fi inversat pentru a economisi spatiu cand depozitati obiectivul si este posibil sa fotografiati cu parasolarul inca inversat.


FOOTNOTES:
1 Compensare de 5 trepte prin VR: masurare efectuata in conformitate cu standardele CIPA, cu functia VR setata la NORMAL si zoomul la pozitia maxima de telefotografie.
2 Compensare de 5,5 trepte cu VR sincronizat: masurare efectuata in conformitate cu standardele CIPA, cu functia VR setata la NORMAL. Caracteristica disponibila cand obiectivul este atasat la un aparat foto mirrorless cu obiective interschimbabile in format de cadru intreg/FX, compatibil cu sistemul VR sincronizat.
3 Cand fotografiati prim-planuri cu unghi larg la distanta minima de focalizare cu parasolarul atasat, distanta de lucru devine (aprox.) 18,8 mm fata de subiect.

nikkor, nikkor z, nikkor z 28-400mm f/4-8 vr, lansare obiectiv nikkorAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
    Acest obiectiv profesional, de tip mid-zoom este un adevarat instrument fotografic pentru orice ocazie. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S se afla in trio-ul liniei profesionale S-line, cu montura NIKKOR Z si diafragma f/2.8, fiind obiectivul la...
citeste tot
Fii extra-creativ si incearca aceste mici sfaturi impreuna cu noul NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena pentru rezultate incredibile. Creeaza peisaje abstracte. Cu o lungime focala de 135mm care ofera o perspectiva comprimata si un unghi restrans de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.