14 decembrie 2021

Nikon anunta lansarea NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 si dezvoltarea obiectivului de super-telefotografie NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S

Bucuresti, 14 decembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea unui nou obiectiv cu zoom standard pentru fotografiere pe intregul cadru. NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 se mandreste cu un interval de zoom versatil, de la unghi larg pana la telefotografie, are o diafragma constanta cu deschidere mare si asigura o focalizare clara. Tot astazi, Nikon anunta dezvoltarea obiectivului de super-telefotografie cu distanta focala fixa NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, destinat utilizarii cu aparate foto mirrorless.

 

Intervalul de zoom versatil al noului NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 acopera un numar de distante focale clasice, in timp ce diafragma constanta f/2.8 ofera mai multa libertate, permitand fotografierea in conditii de iluminare slaba.

 

 

NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 focalizeaza rapid si clar, chiar si atunci cand se fotografiaza aproape de subiect si reda un bokeh frumos, care le permite utilizatorilor sa isi duca portretistica la un nivel superior. Acest obiectiv din seria Z pentru fotografiere pe intregul cadru este foarte indicat si pentru inregistrarea imaginilor video, pe un interval de zoom care se intinde de la unghi larg pana la telefotografie medie, iar variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este suprimata.

 

Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 28-75mm f/2.8

 

Diafragma maxima f/2.8: diafragma constanta cu deschidere mare permite obtinerea unor imagini clare in lumina scazuta si expuneri consecvente pe intregul interval de zoom. De asemenea, utilizatorii pot fotografia cu timpi de expunere mai scurti in conditii de lumina naturala.
Bokeh frumos: montura Z larga si diafragma circulara f/2.8 cu 9 lamele permit obtinerea unui bokeh foarte delicat, cu aspect natural.
Claritate remarcabila de aproape: distanta minima de focalizare este de doar 0,19 m la 28 mm si de 0,39 m la 75 mm.
Focalizare rapida si sigura: focalizarea este cursiva, fara sunet si extrem de clara, chiar si atunci cand fotografiati de aproape.
Inregistrari video remarcabile: variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este suprimata, astfel incat focalizarea sa se poata regla fara a afecta unghiul de camp al scenei filmate. Controlul cursiv al diafragmei permite captarea frumusetii naturale a schimbarilor de luminozitate.
Rezistent la praf si picaturi de apa: NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 este rezistent la praf si la picaturi de apa1, avand o acoperire care faciliteaza curatarea obiectivului.


NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S este un obiectiv din Linia S, care ofera performante de redare deosebite, cu o rezolutie remarcabila, reducand totodata complet migrarea prin reflexie a culorilor intre obiectele invecinate.

 

 

Prin adoptarea pentru prima data a unei lentile PF (faza Fresnel) la un model NIKKOR Z, s-a obtinut un corp compact si usor, care este foarte portabil, in ciuda faptului ca este un obiectiv de super-telefotografie. Avand performante inalte de redare si o mobilitate deosebita, acest obiectiv va veni in sprijinul multor fotografi, de la amatori avansati pana la profesionisti, oferindu-le noi modalitati de a-si pune in valoare ideile creative.

 

 

nikkor, obiective, 800mm, mirrorless, z, 28-75mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Cardei Adrian
Cardei Adrian a scris pe 31-12-2021 la 17:28
va salut cu respect. Sunt membru NPS si vreau sa cumpar o camera Nikon Z9 am forte multe obiective S si dispun de banii necesari pentru a o cumpara. Cat trebuie sa astept ca sa-mi pot cumpara aceasta camera deosebita? Multumesc.
0
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 05 ianuarie 2023 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte dezvoltarea a doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, un obiectiv de telefotografie medie cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte extinderea gamei de obiective profesionale de super-telefotografie cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Avand un teleconvertor incorporat si performante AF de...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.