12 iulie 2012

Nikon anunta dezvoltarea unui teleobiectiv AF-S de 800mm

Bucuresti,  12 iulie 2012 – SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta ca producatorul japonez a dezvoltat un obiectiv NIKKOR cu focalizare automata in format FX cu focala de 800mm, diafragma f/5.6 si sistem de reducere a vibratiilor VR.

Nikon a anuntat astazi dezvoltarea unui obiectiv revolutionar super-telefoto, cu distanta focala fixa pentru a-si completa gama de obiective NIKKOR in format FX. Obiectivul AF-S de 800 mm, cu o diafragma deschisa de f/5,6 si sistem VR va fi complet compatibil cu sistemul de focalizare automata al tuturor aparatelor foto Nikon in format FX.

 

 Noul obiectiv va dispune de cea mai lunga distanta focala dintre obiectivele NIKKOR cu focalizare automata, fiind proiectat tinand cont de nevoile fotografilor de sporturi de teren, ale fotoreporterilor si fotografilor de natura. Pe langa performanta sa optica, obiectivul va fi, de asemenea, impermeabil si rezistent la praf.

„Ne bucuram ca avem posibilitatea de a prezenta o noua si revolutionara realizare cheie pentru NIKKOR in cadrul celor mai importante evenimente sportive ale acestei veri” a declarat Robert Cristina, Manager, Nikon Professional Services, Europa. „Aceasta realizare reflecta filozofia noastra de a transforma in realitate feedbackul celor mai importanti fotoreporteri, fotografi sportivi si de natura la nivel mondial,” a adaugat acesta.

Un prototip al noului obiectiv va fi prezentat in premiera fotografilor profesionisti cu prilejul Campionatului Open de Golf de la clubul de golf Royal Lytham & St. Annes din Lancashire, Marea Britanie, ce va avea loc intre 19 si 22 iulie 2012. Din 1993, Nikon este un sponsor oficial al Campionatului. Obiectivul va fi prezentat, de asemenea, publicului de la Photokina 2012, cea mai mare expozitie de fotografie si imagine din lume, ce va avea loc in Köln, Germania, intre 18 si 23 septembrie.

La inceputul acestei luni, Nikon a anuntat ca productia totala a obiectivelor NIKKOR pentru aparatele foto cu obiectiv interschimbabil a atins pragul de saptezeci de milioane, iar productia totala de obiective AF-S prevazute cu motor SWM (Silent Wave Motor), motorul de focalizare automata dezvoltat de Nikon, a atins pragul de 30 de milioane.

unui, af-s, anunta, dezvoltarea, dezvoltarea unui, 800mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 6 aprilie 2022 - Nikon are placerea sa prezinte astazi un obiectiv de super-telefotografie extrem de portabil cu distanta focala fixa, pentru fotografiere pe intregul cadru - NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S. Pasari, natura salbatica, avioane,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.