04 septembrie 2019

NIKON ANUNTA DEZVOLTAREA APARATULUI FOTO D6 SI A OBIECTIVULUI AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

Bucuresti, 4 septembrie 2019 – SKIN, unic importator Nikon in Romania anunta cu mandrie dezvoltarea aparatului foto digital SLR profesional Nikon D6 si a obiectivului cu zoom pentru telefotografie AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, compatibil cu aparatele foto in format FX de la Nikon.

 

 

Dezvoltarea modelului D6 – cel mai avansat SLR digital de la Nikon de pana acum – marcheaza cea de-a 20-a aniversare a seriei D cu o singura cifra. De la lansarea modelului D1 in 1999, aparatele foto varf de gama de la Nikon au evoluat cu cele mai avansate tehnologii din industrie si cel mai avansat know-how fotografic cultivat in lunga istorie a companiei Nikon in dezvoltarea aparatelor foto. La fel ca in cazul predecesoarelor acestui model, dezvoltarea aparatului foto D6 raspunde cerintelor stricte ale fotografilor profesionisti cu cele mai bune performante functionale, chiar si in cele mai severe conditii.Nikon anunta, de asemenea, dezvoltarea noului obiectiv AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, celebrand implinirea a 60 de ani de la adoptarea monturii F de la Nikon pentru seria D. Noul obiectiv cu zoom pentru telefotografie va oferi fotografilor profesionisti, in domenii precum fotografia sportiva, un sprijin si mai substantial.Noile dezvoltari de produse demonstreaza angajamentul companiei Nikon de a extinde posibilitatile de exprimare fotografica, ocupand un loc de frunte in cultura fotografica atat cu aparatele foto SLR digitale, cat si cu sistemele de aparate foto mirrorless, pe langa gama bogata de obiective.

 

* Detaliile, inclusiv datele lansarilor si preturile de vanzare cu amanuntul pentru aceste produse vor fi anuntate la o data ulterioara.

 

dslr, nikkor, zoom, nikon d6, supertele, 120-300mm f/2.8Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 7 ianuarie 2020: Nikon prezinta astazi un DSLR de inalta performanta, D780, care ofera fotografilor creativi tot ce isi doresc de la un aparat foto cu fotografiere pe intregul cadru, un aparat foto bridge COOLPIX P950, care are un...
citeste tot
Locul desfasurarii evenimentului : Sat Simon, Pensiunea Mama Cozonacilor Tema propusa - fotografie de peisaj  Data desfasurarii 16-19 IANUARIE 2020 Locuri disponibile - 30  PRET 590  RON         Pentru achitarea...
citeste tot
Bucuresti, 10 octombrie 2019 – SKIN, unic importator Nikon in Romania prezinta un obiectiv emblematic pentru aparatele sale foto mirrorless: NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct. Cu atractia clasica a legendarului Noct cu montura F de la...
citeste tot
Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai sus (numite „produse vizate”) si este oferit numai dupa acceptarea acordului mentionat mai jos. Selectand „Accept” si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.