09 februarie 2009

Nikon a lansat obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

Bucuresti, 9 februarie 2009 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea celui mai rapid obiectiv in format DX realizat pana in acest moment, AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G poate deschide diafragma pana la maximum f/1.8, oferind imagini foarte luminoase si un plan secund cu un efect placut de incetosare si un camp de profunzime redus. Obiectivul incorporeaza, de asemenea, noul motor de focalizare de tip inel Silent Wave Motor (SWM), care este foarte silentios si permite folosirea rapida a functiei AutoFocus si pe aparatele foto care nu au motor AF incorporat, precum Nikon D40 si Nikon D60.

"Acest obiectiv este o excelenta optiune creativa in completarea obiectivelor din kit pe care multi clienti le primesc impreuna cu aparatele lor DSLR" a afirmat Ludovic Drean, Product Manager Nikon Europe. El a adaugat: "Ne asteptam ca multi clienti, mai ales cei care studiaza fotografia, sa gaseasca in acest obiectiv o alegere accesibila pentru a isi mari sistemul foto". Cu un design compact si usor, obiectivul AFS DX NIKKOR 35mm f/1.8G furnizeaza la un pret accesibil calitatea imaginii si capacitatea inalta de reproducere, pentru care obiectivele NIKKOR sunt faimoase. Motorul SWM tip inel ofera o autofocalizare silentioasa. Chiar daca toate grupurile de lentile se misca in timpul focalizarii, elementul frontal si montura de filtru nu se rotesc, lungimea obiectivului ramanand aceeasi, ceea ce este util atunci cand se folosesc bliturile de macro SB-R200 atasate pe montura de filtru.

Design-ul optic al lui AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G permite capturarea de fotografii cu diferente semnificative fata de obiectivele cu zoom, iar dimensiunile sale sunt ideale pentru fotografii rapide si peisaje, avand un unghi de fotografiere asemanator cu cel al privirii umane. Atunci cand este montat pe un DSLR in format DX, unghiul fotografiei este echivalentul unei lungimi focale de 50mm pentru formatul de 35mm. Obiectivul Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G detine doua moduri de focalizare, M/A (manual override autofocus) si M (manual autofocus). Modul M/A permite comutarea manuala rapida in timpul folosirii functiei AF. Obiectivul este dotat si cu o garnitura de cauciuc pentru a sigila zona monturii de umezeala. De asemenea, el poate focaliza pana la o distanta de 0,3m.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G va fi disponibil in Romania incepand cu luna martie 2009. nikkor, af-s, obiectivul, nikkor 35mm, 35mm, obiectivul af-sAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Aflat în cautarea frumusetii toamnei, fotograful Burlacu Lush continua calatoria sa fotografica impreuna cu aparatul foto Nikon D780, de aceasta data la el acasa, in Bucovina.         Calatoria prin anotimpul culorilor si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.