13 aprilie 2011

Nikon a castigat patru premii la Red Dot Awards

Nikon a fost distins de patru ori in cadrul editiei din 2011 a Red Dot Awards. Aparatul DSLR D7000, aparatele compacte COOLPIX  P7000 si S1100pj si binoclul EDG 8x42 au primit premii care atesta calitatea si ingeniozitatea designului. Premiile Red Dot au devenit una dintre cele mai mari si mai prestigioase ceremonii de premiere a designului din intreaga lume. In acest an designeri si companii din 60 de tari au inscris 4433 de produse.

 

Nikon D7000 este un aparat foto DSLR in format DX care incorporeaza tehnologii de ultima generatie in industria foto intr-un corp compact. Destul de rezistent pentru a fi luat oriunde si usor de m anuit in orice situatie, va multumi pe deplin prin specificatiile sale orice fotograf gata de a aprofunda arta fotografica. Aparatul este dotat cu un senzor CMOS in format DX de 16,2MP, procesor de imagine EXPEED 2, un senzor RGB de masurare a luminii de 2016 pixeli, un sistem de focalizare automata in 39 de puncte si filmare in format Full HD.

 

COOLPIX P7000 este varful de gama al modelelor compacte de la Nikon. Perfect pentru fotografii care doresc sa aiba controlul complet al aparatului foto, P7000 arata ca un aparat clasic, este portabil ca un compact si se comporta ca un DSLR. Are un senzor CCD de 1/1,7 inci cu 10,1MP, zoom optic de 7,1x si unghi larg de 28mm. Printre celelalte functii trebuie amintite zoom-ul cu memorie, procesarea EXPEED C2, controlul similar unui DSLR.

 

COOLPIX S1100pj este un aparat inovativ cu o rezolutie de 14,1MP si cu proiector incorporat. Dupa ce realizeaza fotografii sau filme are un sistem simplu de utilizat de proiectare a acestora direct din aparat. De asemenea, poate fi conectat la un calculator pentru a proiecta documente preluate prin intermediul acestuia.

 

Binoclul Nikon EDG 8x42 este varful gamei de binocluri cu prisma Roof, oferind ergonomie, vedere luminoasa prin obiectivele de 42mm in diametru si o magnificare de 8x. Foloseste lentile Nikon ED (Extra-low Dispersion) si acoperire multistrat a lentilelor si a prismelor, oferind o transmitere mai buna a luminii si un contrast mai bun chisr si in lumina scazuta, ideal pentru excursiile in natura.

awards, premii, patruAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a reusit sa castige primele doua pozitii din clasamentul facut de Dpreview pentru categoria Cel mai bun obiectiv cu zoom. Astfel, locul 2 a fost obtinut de catre modelul NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S, iar locul 1 de catre NIKKOR Z 70-200mm...
citeste tot
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat premiile Cel mai bun aparat foto full-frame entry-level pentru Nikon Z 5 si Cel mai bun obiectiv telefotografic cu zoom pentru NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S din partea prestigioasei...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.