02 noiembrie 2022

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S - noul obiectiv profesional de super-telefotografie cu teleconvertor inclus

Bucuresti, 02 octombrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte extinderea gamei de obiective profesionale de super-telefotografie cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Avand un teleconvertor incorporat si performante AF de nivel superior, acest obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa este o alegere remarcabila pentru fotografii specializati in sport si in natura salbatica. Caracteristicile optice de inalta performanta asigura in mod constant o calitate exceptionala a imaginii, indiferent daca se fotografiaza la 600 mm sau la 840 mm, cand teleconvertorul de 1,4x incorporat este activat.

 

De la sporturi cu motoare de mare viteza pana la natura salbatica imprevizibila, fotografii care lucreaza in situatii solicitante vor beneficia de fiecare data de rezultatele excelente ale acestui obiectiv de super-telefotografie. Sistemul de focalizare Silky Swift asigura o focalizare automata extrem de rapida si incredibil de silentioasa, cu captarea si urmarirea exacta a subiectelor. Iar acoperirea mezo-amorfa de la Nikon - acoperire anti-reflexie de top la aceasta clasa - combate in mod eficient formele dublate si petele luminoase, chiar daca se fotografiaza scene cu mai multe surse de lumina directa in cadru. Puternicul sistem VR incorporat in obiectiv are un efect de compensare echivalent cu pana la 5,5 trepte, pentru asigurarea stabilitatii imaginilor in orice situatie, in timp ce comenzile personalizabile asigura o versatilitate operationala exceptionala. Fotografii care au nevoie de o raza de actiune mai mare pot activa instantaneu teleconvertorul incorporat fara a-si schimba pozitia de fotografiere sau a-si lua ochii de la evenimentul principal.

 

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S este perfect echilibrat, avand centrul de greutate pozitionat in mijlocul suportului pentru trepied, asigurand o operare mai stabila si reducand efortul de mentinere a posturii indiferent daca se fotografiaza cu aparatul foto tinut in mana sau montat pe trepied. Lucrul in medii dificile tine de rutina, gratie etansarii complete impotriva intemperiilor, iar constructia impresionant de usoara este, de asemenea, o alta calitate cu care se mandreste acest obiectiv de super-telefotografie. Dimensiunile obiectivului sunt suficient de mici pentru a incapea intr-o geanta de kit care sa indeplineasca majoritatea cerintelor privind bagajele de mana.

 

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: "La fel ca fratele sau, obiectivul de 400 mm, f/2.8 TC VR S, obiectivul profesional de super-telefotografie NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S include cele mai avansate caracteristici optice si cea mai avansata tehnologie de focalizare de la Nikon, pentru obtinerea unor performante fara egal. De la cele mai dificile locatii pana la cele mai imprevizibile subiecte, veti reusi sa captati cadrul dorit, indiferent de situatie."

 

Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S

Teleconvertor 1,4x incorporat: o simpla glisare a comutatorului din partea dreapta a obiectivului este suficienta pentru a activa teleconvertorul si a transforma acest obiectiv de 600 mm, f/4 cu distanta focala fixa intr-un obiectiv de 840 mm, f/5.6.
Focalizare automata sigura: focalizarea automata este sustinuta de motorul electromagnetic Silky Swift de la Nikon si de un codificator optic ABS, care detecteaza si comunica pozitia obiectivului cu o acuratete absoluta.
Detalii de exceptie: claritatea este remarcabila pe intregul cadru, chiar si atunci cand se fotografiaza cu diafragma deschisa la maximum, iar bokeh-ul este frumos, cu aspect cursiv, in forme circulare.
Sistem puternic de reducere a vibratiilor incorporat in obiectiv: ofera un avantaj de 5 trepte, precum si un avantaj de 5,5 trepte atunci cand se utilizeaza un aparat foto mirrorless de la Nikon compatibil cu caracteristica VR sincronizat. 1
Acoperire mezo-amorfa: combate formele dublate si petele luminoase, eliminand lumina incidenta care patrunde atat din directie diagonala, cat si verticala.
Rezistent: etansarea din jurul tuturor componentelor mobile si din jurul monturii obiectivului asigura protectia impotriva prafului si umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon protejeaza lentila frontala.2
Echilibrat: centrul de greutate al obiectivului este pozitionat spre mijlocul suportului pentru trepied, asigurand o operare mai stabila si reducand efortul de mentinere a posturii.
Personalizabil: pot fi asociate functii inelului Fn, precum si butoanelor Fn, inelului de focalizare si inelului de control fara sunet. Salvati distantele de focalizare utilizand butonul de setare a memoriei.
Potrivit pentru bagajul de mana: suficient de compact si de usor pentru a incapea intr-o geanta de kit care sa indeplineasca cerintele pentru bagaje de mana ale majoritatii companiilor aeriene.
Compatibilitate: poate fi utilizat cu TELECONVERTORUL Z TC-1.4x si cu TELECONVERTORUL Z TC-2.0x.

 

 

obiective, 600mm, nikkor zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 3 comentarii
scldc
scldc a scris pe 09-08-2023 la 06:59
this it help me good, i think very good
0
0
scldc
scldc a scris pe 08-08-2023 la 04:50
Centrul de greutate pozitionat in mijlocul suportului pentru trepied contribuie la stabilitatea in timpul utilizarii si reduce oboseala pentru fotografii care trebuie sa mentina pozitia aparatului. Etansarea impotriva intemperiilor este, de asemenea, o caracteristica importanta, deoarece permite fotografilor sa opereze in conditii de vreme nefavoraCentrul de greutate pozitionat in mijlocul suportului pentru trepied contribuie la stabilitatea in timpul utilizarii si reduce oboseala pentru fotografii care trebuie sa mentina pozitia aparatului. Etansarea impotriva intemperiilor este, de asemenea, o caracteristica importanta, deoarece permite fotografilor sa opereze in conditii de vreme nefavorabila fara a-si face griji cu privire la deteriorarea obiectivului. ..afiseaza tot comentariul
0
0
soicaulodechuan
soicaulodechuan a scris pe 09-11-2022 la 09:48
stunning! just stunning creation
0
0
scldc
scldc a scris pe 01-08-2023 la 05:46
good job bro
0
0

Articole similare |
Articole recente
Nikon Europe are placerea sa anunte ca a primit patru premii Red Dot impresionante pentru designul produselor. Doua dintre cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon full-frame – modelele de top, Nikon Zf si Z8, au primit recunoastere...
citeste tot
Arunca o privire asupra specificatiilor noului superzoom incredibil de la Nikon! NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR este obiectivul perfect pentru oricine doreste sa calatoreasca usor, dar sa aiba in continuare toate optiunile. Cu gama sa de zoom de...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
    Acest obiectiv profesional, de tip mid-zoom este un adevarat instrument fotografic pentru orice ocazie. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S se afla in trio-ul liniei profesionale S-line, cu montura NIKKOR Z si diafragma f/2.8, fiind obiectivul la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.