14 septembrie 2021

NIKKOR Z 40mm f/2, unul dintre cele mai compacte obiective din familia mirrorless Nikon Z

Bucuresti, 14 septembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea NIKKOR Z 40mm f/2, un obiectiv compact si usor cu distanta focala fixa, care se alatura familiei Z de la Nikon.


Acest obiectiv standard, cu fotografiere pe intregul cadru si deschidere mare a diafragmei ofera un unghi de camp natural, ideal pentru portrete candide, interviuri si videoclipuri demonstrative.

 

 

Diafragma circulara cu 9 lamele permite obtinerea unui bokeh delicat, cu aspect natural: fotografii si cineastii pot capta imagini cu fundaluri placut estompate, foarte catifelate, care scot foarte bine in evidenta subiectul.

 

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: "Suntem incantati sa primim acest obiectiv versatil cu distanta focala fixa in sistemul Z de la Nikon, care se dezvolta incontinuu. Acest obiectiv ofera un raport calitate/pret excelent in lumea produselor din seria Z de la Nikon. Este atat de compact si de usor incat este ideal pentru a fi utilizat ca obiectiv principal pentru orice situatie sau ca obiectiv secundar."


Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 40mm f/2

 

Obiectiv standard cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei, f/2: unghi de camp de 40 mm pe aparatele foto cu fotografiere pe intregul cadru din seria Z. Unghi de camp de 60 mm pe un aparat foto in format DX din seria Z.
Bokeh deosebit de frumos: focalizarea clara a subiectelor pe fundaluri frumoase, placut estompate nu a fost nicicand mai usoara.
De aproape si clar: distanta minima de focalizare de doar 0,29 m. Claritatea este superba, chiar si de aproape.
Focalizare automata rapida, fara sunet: fiind realizata prin intermediul unui motor pas cu pas extrem de silentios si imbunatatita de lumina suplimentara colectata de montura Z, focalizarea este rapida, precisa si fara sunet.
Facut pentru video: inregistrarile video nu vor fi afectate de sunete de focalizare. Variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este redusa dramatic, astfel incat sa puteti regla focalizarea fara a afecta unghiul de camp al scenei filmate.
De buzunar: suficient de mic pentru a fi lasat pe aparatul foto sau tinut intr-un buzunar al hainei.
Adaptabil: inelul de control fara sunet poate fi setat pentru a controla focalizarea, diafragma, compensarea expunerii sau sensibilitatea ISO.
Protejat: etansat pentru asigurarea protectiei impotriva prafului si picaturilor de apa.

obiective, mirrorless, nikon zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m...
citeste tot
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat mai multe premii in cadrul competitiilor TIPA, Red Dot Design Award si iF Design Award. Astfel, in cadrul TIPA, Nikon Z fc a castigat distinctia "Cel mai bun aparat APS-C", Nikon Z 9 a primit premiul...
citeste tot
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon Z 9, cel mai avansat aparat foto de varf din istoria companiei, a obtinut cel mai mare scor - 94% - dintre toate aparatele testate de site-ul de specialitate, obtinand si premiul "DPReview’s Gold". "Z...
citeste tot
Bucuresti, 14 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 si pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. In plus, Nikon anunta astazi dezvoltarea gripului...
citeste tot
Bucuresti, 6 aprilie 2022 - Nikon are placerea sa prezinte astazi un obiectiv de super-telefotografie extrem de portabil cu distanta focala fixa, pentru fotografiere pe intregul cadru - NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S. Pasari, natura salbatica, avioane,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.