18 noiembrie

NIKKOR Z 28mm f/2.8, cel mai mic si mai usor obiectiv Z

Bucuresti, 18 noiembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai mic si mai usor obiectiv cu distanta focala fixa din seria Z de pana acum, pentru fotografiere pe intregul cadru: NIKKOR Z 28mm f/2.8.

 

Acest obiectiv cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei ofera un unghi de camp extins, potrivit pentru a arata scene mai ample, in timp ce distanta minima de focalizare de 0,19 m plaseaza acest obiectiv in pozitia ideala pentru prim-planuri dramatice. Montura Z larga si diafragma circulara f/2.8 se combina pentru a oferi performante deosebite in conditii de lumina scazuta, iar creatorii de imagini isi pot focaliza subiectele pe un fundal cu efect de bokeh foarte delicat, cu aspect natural.

 

 

 

De asemenea, cu NIKKOR Z 28mm f/2.8 se pot inregistra usor segmente video remarcabile. Distanta focala de 28 mm este clasica in cinematografie, iar cu un obiectiv atat de usor, utilizatorul poate alege daca sa fotografieze cu aparatul foto tinut in mana sau cu un sistem de stabilizare gimbal.

 

Rezumatul principalelor caracteristici cheie: NIKKOR Z 28mm f/2.8


Obiectiv f/2.8 pentru unghi larg, cu deschidere mare a diafragmei: distanta focala de 28 mm capteaza imagini cu unghi larg in culori bogate, cu contrast remarcabil.
Ultraportabil: obiectivul are o lungime de aprox. 43 mm si cantareste aprox. 155 g. Este suficient de mic pentru a fi tinut montat pe aparatul foto sau strecurat intr-un buzunar al hainei.
Bokeh frumos: montura Z larga si diafragma circulara fixa cu 7 lamele, de f/2.8 permit obtinerea unui bokeh foarte delicat, cu aspect natural.
Claritate remarcabila de aproape: o distanta minima de focalizare de 0,19 m permite utilizatorilor sa focalizeze clar de aproape.
Focalizare automata rapida, fara sunet: fiind realizata prin intermediul unui motor pas cu pas extrem de silentios si imbunatatita de lumina suplimentara colectata de montura Z, focalizarea este rapida, precisa si fara sunet.
Foarte indicat pentru video: variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este redusa dramatic, astfel incat focalizarea poate fi reglata fara a afecta unghiul de camp al scenei filmate.
Decupare DX de 42 mm: cand este utilizat cu un aparat foto in format DX din seria Z de la Nikon, obiectivul ofera un unghi de camp de 42 mm.
Control simplu: inelul de control fara sunet poate fi setat pentru a controla focalizarea, diafragma, compensarea expunerii sau sensibilitatea ISO.
Bine protejat: etansat pentru asigurarea protectiei impotriva prafului si picaturilor de apa.

 

 

obiective, mirrorless, nikkor zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
    O infinitate de cuvinte nu ajung pentru a descrie minunatul Maramures. Oare cate fotografii ar trebui realizate pentru a-i arata frumusetile?      Foto: Gabriel Motica     Foto: Gabriel Motica ...
citeste tot
Pentru fotografii de piesaj toamna este cel mai darnic dintre anotimpuri, oferind nenumarate ocazii de fotografiere. Lumina blanda, umbrele lungi, culorile de neegalat ale naturii, ceata cea plina de mister, covorul de frunze aramii, toate spun...
citeste tot
Bucuresti, 28 octombrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi modelul Z 9, cel mai avansat aparat foto de varf din istoria companiei. Z 9 reprezinta un pas inainte semnificativ atat pentru Nikon, cat si pentru...
citeste tot
Bucuresti, 28 octombrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai recent obiectiv cu zoom, versatilul NIKKOR Z 24-120mm f/4 S. Cu o constructie usoara, caracteristici optice avansate si un...
citeste tot
Bucuresti, 13 octombrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea obiectivului NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, care ofera o calitate remarcabila a imaginii si versatilitate superioara celor care...
citeste tot
Bucuresti, 14 septembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea NIKKOR Z 40mm f/2, un obiectiv compact si usor cu distanta focala fixa, care se alatura familiei Z de la Nikon. Acest obiectiv standard, cu...
citeste tot
Bucuresti, 17 august 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi ca patru dintre produsele producatorului japonez au avut succes la EISA Awards 2021-2022. Aparatul foto mirrorless Nikon Z 6II a primit premiul...
citeste tot
Ambasadoarea Nikon Gina Buliga a fost fotograful oficial al scurt metrajului "Cand pofta dicteaza, TAZZ livreaza", unde a fotografiat cu Nikon Z7. Despre aceasta experienta, ea ne povesteste in articolul urmator.         Tazz?...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte aparatul foto mirrorless Z fc de la Nikon, in format DX - primul din seria Z care adopta un design retro, in timp ce ofera functii avansate. Exteriorul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.