18 noiembrie 2021

NIKKOR Z 28mm f/2.8, cel mai mic si mai usor obiectiv Z

Bucuresti, 18 noiembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai mic si mai usor obiectiv cu distanta focala fixa din seria Z de pana acum, pentru fotografiere pe intregul cadru: NIKKOR Z 28mm f/2.8.

 

Acest obiectiv cu distanta focala fixa si deschidere mare a diafragmei ofera un unghi de camp extins, potrivit pentru a arata scene mai ample, in timp ce distanta minima de focalizare de 0,19 m plaseaza acest obiectiv in pozitia ideala pentru prim-planuri dramatice. Montura Z larga si diafragma circulara f/2.8 se combina pentru a oferi performante deosebite in conditii de lumina scazuta, iar creatorii de imagini isi pot focaliza subiectele pe un fundal cu efect de bokeh foarte delicat, cu aspect natural.

 

 

 

De asemenea, cu NIKKOR Z 28mm f/2.8 se pot inregistra usor segmente video remarcabile. Distanta focala de 28 mm este clasica in cinematografie, iar cu un obiectiv atat de usor, utilizatorul poate alege daca sa fotografieze cu aparatul foto tinut in mana sau cu un sistem de stabilizare gimbal.

 

Rezumatul principalelor caracteristici cheie: NIKKOR Z 28mm f/2.8


Obiectiv f/2.8 pentru unghi larg, cu deschidere mare a diafragmei: distanta focala de 28 mm capteaza imagini cu unghi larg in culori bogate, cu contrast remarcabil.
Ultraportabil: obiectivul are o lungime de aprox. 43 mm si cantareste aprox. 155 g. Este suficient de mic pentru a fi tinut montat pe aparatul foto sau strecurat intr-un buzunar al hainei.
Bokeh frumos: montura Z larga si diafragma circulara fixa cu 7 lamele, de f/2.8 permit obtinerea unui bokeh foarte delicat, cu aspect natural.
Claritate remarcabila de aproape: o distanta minima de focalizare de 0,19 m permite utilizatorilor sa focalizeze clar de aproape.
Focalizare automata rapida, fara sunet: fiind realizata prin intermediul unui motor pas cu pas extrem de silentios si imbunatatita de lumina suplimentara colectata de montura Z, focalizarea este rapida, precisa si fara sunet.
Foarte indicat pentru video: variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este redusa dramatic, astfel incat focalizarea poate fi reglata fara a afecta unghiul de camp al scenei filmate.
Decupare DX de 42 mm: cand este utilizat cu un aparat foto in format DX din seria Z de la Nikon, obiectivul ofera un unghi de camp de 42 mm.
Control simplu: inelul de control fara sunet poate fi setat pentru a controla focalizarea, diafragma, compensarea expunerii sau sensibilitatea ISO.
Bine protejat: etansat pentru asigurarea protectiei impotriva prafului si picaturilor de apa.

 

 

obiective, mirrorless, nikkor zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Europe are placerea sa anunte ca a primit patru premii Red Dot impresionante pentru designul produselor. Doua dintre cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon full-frame – modelele de top, Nikon Zf si Z8, au primit recunoastere...
citeste tot
Arunca o privire asupra specificatiilor noului superzoom incredibil de la Nikon! NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR este obiectivul perfect pentru oricine doreste sa calatoreasca usor, dar sa aiba in continuare toate optiunile. Cu gama sa de zoom de...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
    Acest obiectiv profesional, de tip mid-zoom este un adevarat instrument fotografic pentru orice ocazie. NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S se afla in trio-ul liniei profesionale S-line, cu montura NIKKOR Z si diafragma f/2.8, fiind obiectivul la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.