06 noiembrie 2013

NIKKOR AF-S 58mm f/1.4G disponibil in Romania

Ne face placere sa va anuntam ca noul AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G este disponibil incepand de astazi la partenerii Nikon Professional din Romania. Urmasul celebrului Noct-Nikkor 58mm f/1.2 AIS, noul model este ideal pentru aparatele DSLR cu rezolutie mare, cum este Nikon D800. Se caracterizeaza in principal printr-o diafragma maxima f/1.4 si distanta focala de 58 mm (87 mm DX).Ceea ce il evidentiaza este faptul ca subiectele sunt redate clar cand se fotografiaza la cea mai deschisa diafragma, de f/1.4, iar tratamentul Nano Crystal minimizeaza petele luminoase si formele dublate.  In plus, sursele de lumina punctiforme, precum luminile orasului, sunt reproduse sub forma de mici puncte rotunde, chiar si la periferia imaginii. Bokehul pe care il creeaza este foarte lin, cu zone defocalizate fara margini dure, facand ca acest obiectiv sa fie ideal pentru portrete. Focalizarea automata este silentioasa si rapida, gratie motorului Silent Wave Motor de la Nikon.

Va asteptam la partenerii Nikon Professional din Romania pentru a testa AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G.

af-s nikkor 58mm f/1.4g, bokeh, profunzime de campAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Arici Ciprian Claudiu
Arici Ciprian Claudiu a scris pe 06-11-2013 la 21:34
Foarte interesant obiectivul ca si specificatii. Asteptam sa vedem ce poate pe teren. Are totusi doua hibe : profesionistii vor folosi tot 85 1.4 pentru portret ; cred ca diferenta de pret dintre 50 mm 1.4 si 58 mm 1.4 va face multi fotografi sa se orienteze spre 50 mm 1.4 (care este un obiectiv foarte bun).
2
0

Articole similare |
Articole recente
Am folosit multe obiective bune de-a lungul timpului, de la diversi producatori, dar felul in care se transforma lumea cand o privesc prin 105-ul acesta... nu mi-a fost dat sa vad niciodata pana acum. - Mircea BezergheanuAmbasadorul Nikon Mircea...
citeste tot
Bucuresti, 27 iulie 2016 – SKIN unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea obiectivului AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED si adauga o noua bijuterie la gama sa de obiective f/1.4 in format FX cu distanta focala fixa si deschidere mare a...
citeste tot
Profunzimea de camp este versiunea romaneasca a notiunii de DOF, acronim pentru "depth of field", si este definita ca portiunea dintr-o imagine exprimata ca distanta care este clara. Atunci cand focalizam intr-un anumit punct, vom obtine o zona clara...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.