21 octombrie 2009

Kaptura - la jumatatea vanatorii

In urma ca o luna a fost lansat concursul foto Kaptura, o provocare adresata de Premiile "Ioan Chirila" fotografilor amatori care isi doresc sa devina profesionisti. Si in cadrul acestei editii, vor fi premiati cei care folosesc imaginile pentru a reda momente pe care cuvintele nu le-ar putea cuprinde.

Competitia se afla la jumatatea perioadei sale, iar pana acum imaginile castigatoare au ilustrat o varietate de sporturi. De la fotbal la parapanta, de la dans sportiv la curse, castigatorii au impresionat de fiecare data prin cele mai bune capturi ale acestui sezon de vanatoare.

Iar pentru ca trofeele sa fie impartite corect, fiecare etapa are cate doi castigatori. Unul desemnat de catre Cristi Preda si Alex Galmeanu, doi dintre cei mai bine cotati artisti fotografi ai momentului, iar cel de-al doilea, desemnat prin votul publicului.

La sfarsitul competitiei, fotografiile alese de juriu in cadrul fiecarei etape vor intra in cursa pentru un aparat foto DSLR Nikon D3000. De asemenea, in fiecare saptamana, autorul celei mai votate fotografii va intra in posesia unei genti foto si a unui trepied din partea F64.

In aceasta saptamana, doi noi castigatori se alatura finalistilor de pana acum. Alex Axon cu fotografia Unsprezece metri este castigatorul juriului, iar Alexandru Hreniuc cu imaginea One Flew Over the Cuckoo's Nest este castigatorul premiului de popularitate.

Concursul Kaptura continua. Cei care doresc sa participe pot trimite imaginile la adresa foto@ioanchirila.ro pana joi, 22 octombrie. Fotografiile castigatoare ale etapelor precedente pot fi accesate atat pe site-ul Premiilor, cat si pe trilulilu.ro.

Castigatorii Premiului I in primele patru etape ale concursului:

1. Filipoiu Marius - Game over
2. Meze Alin - Dans Sportiv
3. Andronic Eugen - Miuta
4. Axon Alex - Unsprezece Metri

Puteti vedea cele patru fotografii in partea stanga a textului.

Succes tuturor participantilor!

kaptura, jumatateaAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Fotografii Alex Galmeanu si Cristi Preda au desemnat astazi primul finalist al concursului foto Kaptura din cadrul Premiilor Ioan Chirila. Castigator este Filipoiu Marius cu fotografia "Game over". Contrar numelui imaginii, jocul nu s-a terminat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.