10 mai 2012

Gazeta Sporturilor fotografiaza in exclusivitate cu aparatura Nikon

Incepand cu prima finala de Cupa Europeana Intercluburi desfasurata in Romania, fotoreporterii Gazetei Sporturilor utilizeaza in exclusivitate cel mai avansat aparat foto DSLR din lume, Nikon D4. Echipamentul utilizat de acum inainte nu se va margini doar la acesta, ci va include numeroase tipuri de obiective profesionale si accesorii importante.

Nikon D4 este cel mai potrivit aparat pentru fotografia de sport. Viteza este unul dintre punctele sale forte, atat cand vine vorba de cele 11 cadre pe secunda pe care le inregistreaza in rafala, cat si de focalizarea extrem de rapida si precisa. Un fotograf de sport trebuie sa surprinda pentru o imagine de prima pagina momentul exact al lovirii mingiei, al sariturii sau al fandarii, milisecunda care face diferenta intre victorie si infrangere.


"Am tras primul cadru cu Nikon D4 la cel mai important eveniment sportiv gazduit de Romania, finala Europa League. Sunt convins ca ma voi intelege cu camera si ca va iesi bine, desi poate e prea moderna pentru un conservator ca mine," a spus Cristi Preda, sef departament foto GSP.

 

 

"Suntem foarte bucurosi sa uram bun venit echipei extraordinare de fotografi a Gazetei Sporturilor in sistemul fotografic profesional Nikon. Ei se alatura unei comunitati crescande a celor mai buni fotografi de sport si fotoreporteri din lume care se bazeaza pe tehnologia de imagine si transmisie oferita de Nikon pentru a furniza cele mai bune fotografii si filme in fiecare zi. Asigurati de cele mai bune servicii de intretinere si reparatii din industrie, fotografii stiu ca in cazul putin probabil in care ceva nu functioneaza corect, Nikon este intotdeauna aproape pentru a ii ajuta sa lucreze in continuare fara sincope," a declarat Robert Cristina, Manager Pro Products and NPS, Nikon Europe BV.

 

"Suntem bucurosi ca ziarul de sport cu cea mai mare traditie din Romania poate beneficia de cel mai bun echipament foto. Aparatele Nikon D4 si obiectivele Nikkor pe care Gazeta Sporturilor le va folosi de acum inainte vor produce imagini extraordinare atat pentru publicatia in sine, cat si pentru fotojurnalismul sportiv romanesc. Avand in vedere multitudinea de evenimente sportive din anul 2012, deschisa de finala Europa League, le garantam iubitorilor de fotografie si sport ca se vor bucura de imagini deosebite de la toate evenimentele ce vor urma," a precizat Geo Dobre, PR Manager Nikon.

 

NPS (Nikon Professional Services) a fost prezent la National Arena si a asigurat servicii de verificare, reparare si curatare pentru echipamentul Nikon folosit, cat si suport pentru posesori. In plus, fotografii oficiali UEFA au putut imprumuta aparate si obiective, ca Nikon D3s, Nikkor AF-S 600mm f/4G ED VR,  Nikkor AF-S 500mm f/4G ED VR,  Nikkor AF-S 400mm f/2.8G ED VR,  Nikkor 70-200 f/2.8G ED VR II, Nikkor AF-S 14-24 f/2.8G ED si teleconvertoarele TC-20 E III, TC-17 E II si TC- 14 E II.

 

In galeria din partea stanga, puteti vedea imagini cu fotografi in timpul din timpul finalei Europa League 2012.

gazeta, gazeta sporturilor, sporturilor, exclusivitateAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
De curand am avut placerea sa asistam 3 dintre fotografii de la Gazeta Sporturilor, toti membri NPS (Nikon Professional Services) cu ocazia celor doua meciuri desfasurate recent pe Arena Nationala din Bucuresti, respectiv cel dintre Romania si...
citeste tot
Va prezentam o colectie de imagini realizate de catre Raed Krishan, fotoreporterul Gazeta Sporturilor, care a fost prezent la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, impreuna cu Nikon D4.    Iata ce a avut de spus Raed...
citeste tot
Desi sint Canonist de aproape 15 ani apropierea de Nikon nu este meteorica. Inceputul in fotografie l-am facut cu nemuritorul Zenit, apoi am pus mina pe un Nikon FG, iar pe parcursul anilor mi-a trecut prin mina tot ce avea Nikon de valoare. FM 2,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.