18 decembrie 2008

Fotoreporterii Mediafax vor folosi in mod exclusiv echipamentul foto Nikon

Bucuresti, 18 decembrie 2008 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, si Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, anunta semnarea unui parteneriat in urma caruia Mediafax Foto va folosi in mod exclusiv aparatura foto Nikon.

Preferata deja de unele dintre cele mai mari agentii de presa si publicatii din lume, aparatura foto Nikon a devenit incepand cu aceasta saptamana si alegerea Mediafax Foto.

Pentru SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, aceasta alegere reprezinta recunoasterea calitatii si a fiabilitatii aparatelor foto, a obiectivelor si a bliturilor Nikon, pe care le comercializeaza din postura de unic importator Nikon in Romania.

Aparatele pe care fotoreporterii Mediafax Foto le vor folosi sunt Nikon D3, primul aparat foto Nikon din gama DSLR cu senzor in format full frame, si Nikon D700, aparatul DSLR "creat pentru neprevazut". Alaturi de acestea vor fi utilizate bliturile Speedlight SB-800, precum si obiectivele Nikkor 28mm f/2.8D AF, 50mm f/1.8D AF, 85mm f/1.8D AF, 14-24mm f/2.8G AF-S, 24-70mm/2.8G ED, 70-200mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, 300mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, 400mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, care acopera toate situatiile de fotografiere.

Mediafax Foto a ales sa foloseasca in mod exclusiv aparatura Nikon pentru ca aceasta raspunde exigentelor fotojurnalistilor sai, care asigura cel mai consistent flux intern de fotografie de eveniment. Fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto acopera zi de zi evenimentele majore petrecute in Romania, in toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultura, divertisment.

foto, folosi, mediafax, exclusiv, foto nikon, fotoreporterii, fotoreporterii mediafaxAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
"ALOHA and welcome to the island of dreams!" sau cateva cuvinte pe care le vom auzi incepand cu 29 octombrie 2020 in HAWAII! Alaturi de Nikon, Terra Incognita va propune o noua tura foto in care ne vom bucura impreuna de atmosfera tropicala a celor 4...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.