06 iulie

Focalizare automata imbunatatita cu noua actualizare de firmware pentru Nikon Z 9

Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.

 

Versiunea 2.10 va imbunatati performantele de urmarire AF, in particular atunci cand se fotografiaza subiecte mici - in special cele care ocupa o foarte mica parte din cadru. Mai mult decat atat, precizia focalizarii a fost imbunatatita pentru cazul in care functia AF detectare ochi sau detectare fete este utilizata cu AF servo continua (AF-C). Aceste actualizari ii vor ajuta pe fotografi si pe videografi sa beneficieze de o fotografiere mai stabila.

 

In plus, actualizarea de firmware introduce o noua functie de reducere a efectului de clipire de inalta frecventa care, atunci cand este activata in modul de fotografiere, permite reglarea fina a timpului de expunere, in incremente mai mici. Anterior, timpii de expunere puteau fi adaptati la 1/3 sau 1/2 EV, dar noua imbunatatire permite utilizatorilor sa regleze timpii de expunere folosind valori foarte mici, de numai 1/96* EV.

 

Capacitatea de a regla timpii de expunere mai precis decat oricand ofera posibilitatea de a controla efectele de clipire - chiar si atunci cand in timpul fotografierii sunt vizibile reclame luminoase si panouri iluminate cu leduri de inalta frecventa.

 

Aparatul foto mirrorless Z 9 se mandreste cu un nou senzor CMOS stratificat de 45,7 MP, in format FX, proiectat de inginerii de la Nikon si cu un procesor ultrarapid EXPEED 7. Sistemul AF cu 493 de puncte include 405 puncte de zona AF automata (de cinci ori mai multe decat la Z 7II), in timp ce 10 moduri de zona AF permit utilizatorilor sa-si optimizeze configuratia AF pentru orice lucrare. In acelasi timp, inteligenta artificiala (IA) cu invatare profunda sta la baza celui mai avansat sistem de detectare simultana a pana la noua tipuri de subiecte diferite. Aceasta se combina cu urmarirea 3D - o premiera pentru gama de aparate foto mirrorless de la Nikon - pentru a ajuta la captarea fiecarui moment cheie.


Z 9 permite utilizatorilor sa realizeze in aparatul foto imagini video si inregistrari video secventiale la rezolutii 8K UHD, 4K UHD si 4K 120p pe intregul cadru. Segmentele video de 8K la 30p pot fi inregistrate timp de aproximativ 125 de minute, aceasta fiind cea mai lunga durata intalnita la aparatele foto mirrorless de pana acum. Iar o viitoare actualizare de firmware va permite inregistrarea de imagini video RAW 8K la cadente 60p. Functiile AF/AE si AF detectare ochi sunt complet accesibile in timpul filmarii, in timp ce noul format N-RAW de la Nikon mentine dimensiunile fisierelor la valori care pot fi gestionate.

Versiunea de firmware 2.10 pentru Nikon Z 9 este disponibila pentru descarcare aici


* Cand este activata functia de reducere a efectului de clipire de inalta frecventa, timpul de expunere poate fi reglat fin in incremente foarte mici, intre 1/8000 si 1/30 s.

 

 

 

firmware, actualizare, mirrorless, nikon z9Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
George
George a scris pe 17-09-2022 la 17:42
Buna ziua, in ce conditii se poate testa Nikon z9 ?
De cand a plecat domnul Olaru nu se mai organizare nicio prezentare, niciun workshop, Nikon Z9 nici nu a avut o lansare cu prezentare in Romania, iar magazinele partenere nici nu-l au ptr teste.
0
0

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 02 octombrie 2022:  SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte doua produse noi in gama sa de aparate si obiective mirrorless. Astfel, Z fc si NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) primesc o versiune neagra, ambele...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.