29 ianuarie 2013

Firmware-ul Nikon D4 ajunge la versiunea A 1.04, B 1.02

Nikon a anuntat astazi o actualizare de firmware pentru varful de gama Nikon D4, cea mai noua versiune fiind acum A 1.04, B 1.02.

In urma aplicarii acesteia, performanta la urmarirea subiectului in AF-C (focalizare automata cu servo continua) la incadrarea in vizor va fi imbunatatita. Inainte de a actualiza firmware-ul, asigurati-va ca este selectata optiunea Dezactivat pentru Retea>Conexiune retea din meniul de setare.

Acest software ofera actualizare simultana pentru ambele firmware A si B la cea mai recenta versiune, de la oricare dintre versiunile firmware anterioare. Daca aveti instalata ultima versiune firmware pe aparatul dumneavoastra foto, nu este nevoie sa descarcati si sa instalati aceasta actualizare firmware. Versiunea curenta de firmware poate fi verificata din optiunea Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto.

 

A 1.04, B 1.02 pentru Windows

A 1.04, B 1.02 pentru Mac

 

Mai multe informatii despre instalarea celei mai noi versiuni de firmware pentru Nikon D4, aici.

 

firmware, actualizare firmware, nikon d4Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Noile setari pentru portrete si fotografiile monocrome reprezinta o „revolutie”, oferind o calitate incredibila a imaginii si o reducere semnificativa a fluxului de lucru. Froydis Geithus, Ambasador Nikon si una dintre cele mai renumite...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.