23 aprilie 2013

Firmware-ul Nikon COOLPIX P7700 ajunge la versiunea 1.1

Nikon a anuntat astazi versiunea de firmware v1.1  pentru COOLPIX P7700 care face trecerea de la v1.0. Daca aveti instalata ultima versiune, nu este nevoie sa descarcati si sa instalati aceasta actualizare firmware.

Iata modificarile pe care le aduce noua versiune:

Acuratetea afisarii orizontului virtual a fost imbunatatita in functie de directia in care este indreptat aparatul foto.

Intervalul dintre cadre in timpul fotografierii continue cand Bracketing automat este setat la Bracketing expunere a fost redus.

A fost rezolvata o problema care nu permitea timp de expunere mai lung de o secunda pentru cel de-al doilea cadru si toate cadrele urmatoare realizate cu optiunea Bracketing automat setata la Bracketing expunere.Nikon  COOLPIX P7700 v1.1 pentru Windows

Nikon  COOLPIX P7700 v1.1 pentru Mac

firmware, nikon coolpix p7700, actualizare firmwareAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Dan
Dan a scris pe 31-07-2013 la 23:18
Are versiunea 1.2 acum!
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 01-08-2013 la 12:30
0
0

Articole similare |
Articole recente
Noile setari pentru portrete si fotografiile monocrome reprezinta o „revolutie”, oferind o calitate incredibila a imaginii si o reducere semnificativa a fluxului de lucru. Froydis Geithus, Ambasador Nikon si una dintre cele mai renumite...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.