24 august 2009

Fii in rand cu profesionistii

Epson si Nikon Romania lanseaza, in perioada 21 august - 22 septembrie 2009, concursul de fotografie "Fii in rand cu profesionistii!", adresat fotografilor profesionisti si pasionatilor de fotografie. Alaturi de Epson, concursul se va bucura de sprijinul Nikon, care va oferi castigatorilor echipamente si accesorii pentru desavarsirea artei fotografice.

Concursul are tema libera, iar participantii sunt invitati sa se inscrie cu maximum sase lucrari pe pagina web a competitiei, www.concursfotoepson.ro, in perioada 21 august - 9 septembrie. Tot in aceasta perioada, concurentii trebuie sa expedieze fotografiile inscrise in concurs, in format 13x18 cm sau A4, la sediul Epson. Lucrarile vor fi evaluate la sfarsitul perioadei de inscriere de catre un juriu din care fac parte fotografi recunoscuti precum Dinu Lazar, Francisc Vaida, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac si Ozolin Dusa.

"«Fii in rand cu profesionistii!» reprezinta inca un pas in seria demersurilor Epson prin care se dedica sprijinirii comunitatii pasionatilor de fotografie din Romania. Alaturi de Nikon, consideram ca prin concursurile foto organizate, expozitiile si workshop-urile de fotografie vom avea o contributie semnificativa in sustinerea si promovarea artei fotografice", a declarat Ciprian Baranga, National Sales and Marketing Manager Epson.

In urma perioadei de inscriere, juriul va realiza o prima selectie a lucrarilor pe baza unor criterii precum: creativitate, originalitate, idee, calitate tehnica si estetica imaginii. Autorii lucrarilor preselectate vor fi invitati sa participe gratuit la workshop-ul de fotografie "Arta printarii" sustinut de fotografii Dinu Lazar si Francisc Vaida, in data de 03 octombrie 2009 la targul Print & Sign, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo. Tot atunci, vor fi premiati si cei 12 castigatori ai concursului. De asemenea, lucrarile alese in urma preselectiei vor fi prezentate la expozitia foto dedicata acestui concurs, organizata de Epson in cadrul targului.

Castigatorii, anuntati in urma selectiei finale, vor avea posibilitatea de a-si alege premiul dorit dintr-o galerie de 24 de premii intre care se numara un sejur in Egipt, o imprimanta profesionala Epson Stylus Photo R1900, un kit Nikon D90 18-105 VR, un scanner Epson Perfection Photo V500, un kit Nikon D3000 18-55 VR, o imprimanta Epson Stylus Photo PX700, aparatele foto Nikon COOLPIX P90, COOLPIX L100 si COOLPIX S620, vouchere de reducere la echipamentele Epson, consumabile Epson si 12 vouchere in valoare de 400 RON pentru discount la achizitia echipamentelor Nikon prin magazinele Yellow Store, F64 Studio, Foto Hobby, Sinpro si Digiland.

Toti fotografii si pasionatii de fotografie inscrisi in concurs beneficiaza de o reducere de 10% la achizitia, prin F64 Studio si Foto Hobby, a mai multor echipamente foto profesionale Epson: imprimanta Epson Stylus Photo 1400, imprimanta Epson Stylus Photo R1900, scanner-ul Epson Perfection V500 Photo si multimedia viewer-ul Epson P-7000. profesionistii, randAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Unul dintre cele mai interesante modele din noua gama COOLPIX, lansata la inceputul lunii februarie, COOLPIX P310 ascunde in carcasa compacta un pachet absolut impresionant de functii, dintre care cea mai atragatoare este fara indoiala diafragma...
citeste tot
Castigatorii concursului de fotografie "Fii in rand cu profesionistii" au fost premiati de catre organizatori, Epson si Nikon, in cadrul workshop-ului "Arta printarii", sustinut de fotograful Dinu Lazar, sambata 3 octombrie, la targul Print&Sign din...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.