20 septembrie 2022

Explorati perspective ultralargi cu noul NIKKOR 17-28MM f/2.8

Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum: NIKKOR Z 17-28mm f/2.8.


Intervalul de distante focale de 17-28 mm le permite fotografilor sa capteze imagini detaliate si cuprinzatoare cu unghi larg sau sa se joace cu proportiile si sa exagereze perspectivele. Fiind conceput pentru a permite fotografierea cu unghi larg creativa, NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 este atat versatil, cat si simplu de utilizat. Diafragma constanta f/2.8 este remarcabila cand se fotografiaza in lumina disponibila sau cand se lucreaza in mod creativ cu timpii de expunere, iar obiectivul ofera un bokeh delicat cand se fotografiaza cu diafragma larg deschisa. Utilizatorii care doresc sa obtina prim-planuri dramatice cu unghi ultralarg vor beneficia din plin de distanta minima de focalizare de doar 0,19 m, care permite obtinerea unor rezultate de o claritate superba atunci cand fotografiaza de aproape. In plus, inelul de zoom lat al obiectivului permite o manevrare confortabila si o incadrare stabila. Iar sistemul AF sensibil de la Nikon focalizeaza rapid pe subiecte, indiferent daca acestea sunt pozitionate in prim-plan sau in fundal.

 

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe, declara: "Indiferent daca va place sa calatoriti, sa filmati evenimente sau doar sa spuneti povesti, NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 va pune la indemana compozitii interesante si perspective dramatice. Acest zoom pentru unghi ultralarg este conceput sa ramana pe aparatul dumneavoastra foto si sa va insoteasca oriunde, in timp ce cautati o noua inspiratie sau revizitati locuri familiare si le captati din unghiuri noi, indraznete."

 

Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 17-28mm f/2.8

 

Obiectiv usor cu zoom pentru unghi ultralarg, de 17-28 mm: claritate deosebita si mai putine distorsiuni, chiar si atunci cand se fotografiaza la capatul cu unghi ultralarg, de 17 mm al intervalului de zoom.
Distanta mica de focalizare: o distanta minima de focalizare de doar 0,19 m permite obtinerea unor rezultate deosebit de clare cand se fotografiaza un subiect de aproape.
Diafragma constanta cu deschidere mare f/2.8: asigura expuneri consecvente pe intregul interval de zoom. Este remarcabila cand se fotografiaza in lumina disponibila sau cand se lucreaza in mod creativ cu timpii de expunere si cu profunzimea de camp.
Bokeh spatios si frumos: montura Z larga si diafragma circulara cu 9 lamele, de f/2.8 permit obtinerea unui bokeh cu sfere mari, catifelate, iar cand se fotografiaza de la distante mici, efectul de bokeh este accentuat.
Excelent si pentru video: segmentele de film nu vor fi distruse de sunete de focalizare. Variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este redusa dramatic, astfel incat utilizatorii sa poata comuta focalizarea cursiv in timp ce mentin incadrarea.
Focalizare sigura: focalizarea automata este rapida, cursiva, silentioasa si precisa.
Control simplu: inel de control personalizabil, fara sunet si inel de zoom lat, care este simplu de operat cand utilizatorul priveste prin vizor.
Pregatit pentru calatorie: obiectivul este usor, cantarind doar 450 g (aprox.) si este etansat pentru a fi protejat impotriva prafului si picaturilor de apa.1


1 Nu este garantata rezistenta acestui obiectiv la praf si la picaturi de apa in toate situatiile si in toate conditiile.

 

obiective, mirrorless, montura z, nikon zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon este incantat sa anunte ca Nikon Z 9 a fost lansata in orbita catre Statia Spatiala Internationala (ISS) in luna ianuarie, ajutand astronautii NASA sa captureze imagini iconice si uluitoare ale Pamantului si spatiului intr-o calitate si...
citeste tot
In timp ce post procesarea poate rezolva multe probleme, o imagine neclara nu poate fi corectata nicicum. Fotografiile clare sunt esentiale pentru o fotografie excelenta, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre autofocusul aparatului tau foto DSLR...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.