30 noiembrie 2009

Eveniment de testare al noului Nikon D3S

Vineri seara, 27 noiembrie, incepand cu ora 18, Nikon dat startul oficial al comercializarii noului D3S prin intermediul unui eveniment realizat special pentru testarea noului varf de gama. Locul ales a fost sala de sport a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, unde echipa de baschet a CS Dinamo a jucat un meci demonstrativ menit sa ofere fotografilor prezenti subiectul perfect pentru a incerca Nikon D3S.

Peste 70 de fotografi si fotojurnalisti de la cele mai importante publicatii de sport si agentii de presa au fost prezenti la eveniment, avand posibilitatea de incerca aparatul.

Evenimentul a fost deschis de catre Radu Niculescu, Brand Manager Nikon in Romania, care a explicat conceptul evenimentului: realizarea unui cadru in care D3S sa isi poata arata calitatile. In plus, alaturi de D3S au fost prezentate si noul obiectiv Nikkor 70-200mm si noul card Lexar Professional 600X, cel mai rapid card CF din piata in acest moment.

Fotograful Dan Mihailescu de la Agence France-Presse a prezentat cele trei produse, iar Bogdan Maran de la Agentia Mediafax a fotografiat in timpul meciului, iar fotografiile sale au fost discutate in timpul sesiunii de intrebari de la finalul prezentarilor. In plus Bogdan a realizat un artificiu tehnic utilizat pentru prima oara in Romania, suspendand un aparat Nikon D3S deasupra panoului si declansandu-l remote in momentele de actiune la finalizare.La finalul meciului demonstrativ a urmat o sesiune de slam dunk in cadrul careia a stralucit jucatorul american O'Darien Bassett, invitat special pentru a-si demonstra calitatile de finalizare prin acest procedeu foarte spectaculos; iar asteptarile publicului nu au fost inselate.

Lumina salii, obisnuita salilor din Romania, si miscarile rapide ale sportivilor au pus in valoare atat sensibilitatea extrema la lumina a lui Nikon D3S, zgomotul de imagine la ISO 12800 fiind neglijabil, cat si rapiditatea obiectivului Nikkor 70-200m si a cardului CF Lexar Professional 600X.

Puteti vedea mai multe fotografii din cadrul evenimentului accesand http://www.flickr.com/photos/skinmedia/sets/72157622801252335/ eveniment, nouluiAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Dupa o prima editie de succes in 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine anul acesta cu noi participanti si o noua serie de activitati fotografice interesante pentru public. De la mini-sedinte foto gratuite, pana la ateliere si workshop-uri,...
citeste tot
V-ati intrebat vreodata cum se desfasorara o sedinta foto profesionala, dar n-ati avut niciodata prilejul sau bugetul sa mergeti la un studio? Sunteti pasionati de fotografie si ati fi curiosi sa vezi cum arata un studio si ce fel de echipament...
citeste tot
Vama sub Lumini de Oscar - powered by NIKON a ajuns la editia a IV-a si se va desfasura anul acesta in Vama Veche, intre 16-24 august. Pe parcursul evenimentului, vor avea loc workshop-uri de fotografie, vernisaje, discutii libere pe teme...
citeste tot
Dan Dinu impreuna cu Centrul Cultural Reduta va invita la Brasov la un dublu eveniment: sa descoperiti o parte din grandiosul peisaj al Dolomitilor intr-o expozitie de fotografie ce va fi deschisa intre 09-19 aprilie si sa participati la lansarea...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.