25 martie 2010

EuroArt Camp

Asociatia Euroarte anunta lansarea proiectului EuroArt Camp. Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, EuroArt Camp este o tabara internationala cu focus pe activitati foto si video, ce se va desfasura la Campina in perioada 19-26 aprilie 2010.

 

30 de tineri, 6 grupuri a cate 5 tineri fotografi din Germania, Estonia, Spania, Turcia, Cehia si Romania se aduna o saptamana pentru a isi pune talentul, creativitatea si abilitatile la incercare si a invata unii de la altii.

 

Workshopuri foto si video, seri interculturale, jocuri de socializare si de dezvoltare personala, exercitii de improvizatie, videoproiectii, petreceri si alte metode de educatie non-formala sunt doar cateva dintre atractiile proiectului EuroArt Camp.

 

Comunitatea din Campina s-a aratat extrem de interesata de evenimentul international pe care il va gazdui, planuind sa se implice prin participarea la activitati a unor tineri pasionati de fotografie din localitate.

 

Proiectul este coordonat de Asociatia Euroarte in parteneriat cu alte 7 organizatii importante de tineret si culturale din Europa. Partenerii proiectului sunt:

 

La finalul taberei se va vernisa, la Casa de Cultura Geo Bogza din Campina, expozitia foto cu cele mai frumoase imagini realizate in cele 7 zile de catre tinerii participanti. Expozitia va fi apoi reluata, in prima parte a lunii mai, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, si va fi itinerata, in lunile mai si iunie 2010, in cele 5 tari partenere la proiect.

 

Blogul proiectului: www.euroartcamp.blogspot.com.

camp, euroart, euroart campAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
29 aprilie 2010
EuroArt Expo
Asociatia Euroarte va invita la expozitia foto EuroArt Expo, ce prezinta cele mai bune imagini realizate pe parcursul EuroArt Camp.Expozitia este gazduita de casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, in perioada 1- 14 mai si va fi vernisata...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.