18 ianuarie 2010

DTownTV: training video pentru nikonisti

Multi dintre voi au urmarit acest serial care a fost lansat anul trecut. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, iata cateva informatii: Nikon USA a inceput in februarie 2009 colaborarea cu Kelby Training pentru realizarea unui serial care sa ofere nikonistilor informatii despre tehnica fotografica (si aparatele Nikon, bineinteles). Prezentatorii emisiunii sunt Scott Kelby si Matt Kloskowski. Primul este unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti despre editare grafica/fotografie din America, iar cel de-al doilea este, de asemenea, un autor si grafician cunoscut.

 

Cei doi au plecat la drum cu ideea de a arata pasionatilor cele mai interesante ponturi din fotografie, noile aparitii de la Nikon si felul in care functioneaza diversele aparate foto Nikon. Ceea ce a iesit pe parcursul a 24 de episoade puteti vedea la adresa http://kelbytv.com/dtowntv/category/episodes. Cei doi prezentatori au atacat majoritatea tehnicilor de baza in fotografie, editare foto si setare a aparatului de fotografiat utilizand modelele Nikon D40, D60, D3000, D5000, D90, D300, D700, D3 si D3X.

 

Sperand ca v-am trezit interesul de a (re)vedea acest serial, va invitam sa descoperiti intr-un mod inedit posibilitatile creative pe care vi le ofera aparatul vostru Nikon.

training, dtowntvAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
In perioada 10-11 Februarie 2018, Eduard Gutescu organizeaza un Atelier editare foto, in cadrul caruia veti studia diverse modalitati de editare a fotografiilor voastre. Atelierul se va desfasura in Bucuresti, la Centrul de Training Nikon,...
citeste tot
Earth Hour a creat de-a lungul timpului o galerie impresionanta de imagini de pe tot globul, care surprinde momentul stingerii luminilor celor mai cunoscute cladiri din lume. Acestea redau emotia oamenilor care dedica o ora Pamantului si transmit...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.