17 ianuarie

Daniela Ursache organizeaza Newborn and Portrait Summit si in 2024!

Daniela Ursache este un fotograf Nikon, de nou-nascuti din Bucuresti, cunoscuta international pentru portretele ei simple, naturale si pline de emotie. Calatoria ei in lumea fotografiei newborn a inceput acum 10 ani, iar de atunci a fotografiat peste 1000 de nou-nascuti. Fotografiile sale au castigat numeroase premii internationale si au avut aparitii in diverse publicatii din tara si din afara.

 

 

 

 

Ca mentor, se bucura de un mare succes in comunitatea internationala a fotografilor, calatorind in intreaga lume pentru a preda arta fotografiei de nou-nascuti. A sustinut cursuri în Romania, Germania, Austria, Slovacia, Olanda, Spania, Elvetia, Norvegia, Anglia, Italia, Estonia, Suedia, Luxemburg, Franta, India, Bulgaria, Dubai, Mexic, Texas, North Carolina, New York, Islanda si Japonia. Cu experienta vasta si cunostintele acumulate, Daniela contribuie la evolutia artei fotografiei de nou-nascuti si nu doar ca mentor, ci si ca jurat la competitii internationale de fotografie. De asemenea, este o prezenta constanta la evenimente de prestigiu, fiind invitata frecvent sa impartaseasca din experienta sa ca vorbitor.

 

 

 

In anul 2023, Daniela Ursache a organizat cu succes prima editie a Newborn and Portrait Summit, un eveniment apreciat si binevenit in comunitatea fotografilor din Romania si din afara tarii. Aceasta initiativa a reflectat pasiunea si dedicarea ei pentru promovarea si dezvoltarea continua a fotografiei de nou-nascut la nivel global. Prin organizarea Newborn and Portrait Summit in 2023, Daniela Ursache si-a propus sa creeze un spatiu unic de intalnire pentru fotografi, unde schimbul de idei sa fie incurajat intr-un mediu relaxant. Scopul evenimentului a fost de a aduce laolalta profesionisti din domeniul fotografiei, oferindu-le oportunitatea de a se conecta, sustine si inspira reciproc.

 

 

Despre eveniment:

Daniela a avut in vedere nu doar aspectul educational al evenimentului, ci si dorinta de a construi o comunitate solida si interconectata. Prin intermediul Summit-ului, a incurajat participantii sa impartaseasca experiente, sa invete unii de la altii si sa evolueze impreuna in domeniul fotografiei de nou-nascuti si portret. Constienta de natura solitara a muncii de fotograf, Daniela a subliniat importanta conexiunii umane si a sprijinului reciproc in cadrul comunitatii. Prin acest eveniment, a creat un mediu propice pentru ca profesionistii sa se simta parte a unei retele solidare, in care nu doar sa invete si sa evolueze, ci sa si construiasca relatii autentice.

 

Astfel, Summit-ul a fost mai mult decat o ocazie de a impartasi cunostinte; a devenit un loc unde pasionatii de fotografie au putut construi legaturi durabile si sa se sustina unii pe altii in cadrul acestei frumoase dar provocatoare profesii. Dupa succesul remarcabil al primei editii Newborn and Portrait Summit, suntem incantati sa anuntam cea de-a doua editie, programata pe 18 Aprilie 2024, in Bucuresti. Acest eveniment dedicat iubitorilor de arta si fotografie reuneste comunitatea pasionatilor de nou-nascuti, maternitate, familie si portret pentru a impartasi experienta si a invata impreuna.

 

Cum poti participa?

Oferta Early Booking este valabila pana pe 31 ianuarie. Detalii despre program, speakeri si cum te poti inscrie gasesti aici: www.danielaursache.ro/newborn-and-portrait-summit

fotografie de portret, newborn and portrait summit, daniela ursache, fotografie newborn, eveniment de fotografieAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
      Inscrie-te la workshopul de portret in studio cu Cosmin Lautar   Cosmin Lautar, fotograf de portret, eveniment si fashion, este unul din Creatorii Nikon Z 8 si are in portofoliu multe nume importante din industria...
citeste tot
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot
Asociatia Romana de Educatie in Alergii impreuna cu fotograful Nikon, Cosmin Lautar, va invita la o expozitie de fotografie destinata constientizarii dermatitei atopice.    Vernisajul va avea loc pe 10 octombrie, 2023, la Teatrul...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.