31 ianuarie

Workshopul de fotografie de studio, cu Creatorul Nikon Z8 Oana Vedinas - impresiile participantilor

 

 

 

 

 

 

Pe 20 ianuarie a avut loc al treilea workshop de fotografie din cadrul campaniei Creatorilor Nikon Z 8. Impreuna cu Oana Vedinas, noi, cei de la Nikon Romania, am organizat un eveniment specializat pe fotografia de studi si fashion in care 8 participanti au putut testa noul Nikon Z 8. Evenimentul ”Fotografia de studio ca arta - tehnici avansate de iluminare si posing” a avut loc în Studioul Oanei Vedinas din Timisoara si a reusit sa adune participanti din intreaga tara, fiind fotografi prezenti atat din Timisoara, cat si din Cluj, Oradea si Sibiu.

 

 

Vezi interviul video cu Creatoarea Nikon Z8 Oana Vedinas


 

Oana a oferit un workshop plin de informatii utile si interesante, oferind o experienta 100% profesionala in studioul ei din Timisoara. Sfaturile ei pretioase impreuna cu sfaturile Andradei Sirca, model international, si ale Nicoletei Bodea, make-up artist trainer, au adus o plus valoare importanta pentru participantii nostri.

 

Vezi imagini BTS (behind the scenes) de la workshop:


 

Iata cateva imagini din cadrul workshop-ului si cateva pareri din partea celor prezenti:

 

 

Alina Coman: ”Ma bucur enorm ca am avut sansa sa fiu aleasa printre cei 8 participanti in cadrul workshopului “Fotografia de studio ca arta: tehnici avansate de iluminare si posing”- realizat in studioul Oanei Vedinas.

 

Aproape ca nu imi venea sa cred cand am vazut mailul de confirmare de la Nikon! Si, da a fost mai mult decat o experienta faina, intensa, palpitanta, inedita. Am avut sansa sa testez noul Z8 alaturi de obiectivele magnifice. Pot spune ca noul Z8 ofera functii care ne ajuta sa obtinem rezultate WoW! De exemplu, focusul se declanseaza rapid (fata de Z6, Z6II in conditii de lumina reduse), ai mai mult cotrol asupra portretelor, functia AF- detectare ochi este foarte precisa. De asemenea, am remarcat ca e un aparat usor si compact. A fost o reala placere sa fiu prezenta, sa invat noi tehnici de posing si iluminare de la talentata Oana Vedinas. Informatiile si explicatiile transmise de ea sunt valoroase si imi doresc sa le aplic cat mai curand in munca mea.

 

Multumesc Nikon pentru aceasta oportunitate de a participa la workshop si de a testa noua aparatura, si multumesc Oana pentru deschiderea si daruirea de care am avut parte!

 

 

 

Antonia: ”Pe Oana Vedinas am avut ocazia sa o cunosc prin prezentarea ei de la Conferinta Family Portrait Academy, prin inputurile ei din cadrul grupului FPA, dar si prin noul ei curs online pe care l-am achizitionat despre money management & self value. Insa nu am avut sansa sa o cunosc personal pana acum. Ma bucur ca Nikon Romania mi-a oferit oportunitatea!

 

Ceea ce ea a construit in Timisoara este wow! Am ramas cu foarte multe notiuni noi, cu diverse solutii pentru a crea o experienta si un livrabil premium clientului, insa ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost forta de munca a Oanei si vointa de a-si duce la indeplinire viziunea.

 

Apreciez foarte mult proiectul Nikon Creators pentru ca ne aduce impreuna si astfel crestem, nu doar ca o comunitate, ci si ca profesie in Romania.”

 

Bia Petrisor: ”Mi-a placut acest workshop pentru ca am putut sa vad si sa aud perspectiva altor fotografi si sa deprind o mai buna utilizare a luminilor de studio.

 

 

 

Alex: ”Experienta cu Oana a fost una super faina. Am descoperit ca imi place sa lucrez in studio, pentru mine fiind prima data cand am calcat intr-un studio profesional.”

 

 

 

 

oana vedinas, creator nikon z8, workshop de fotografie, fotografie de studioAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
  Claudiu Guraliuc, fotograf specializat in fotografia de portret fine-art si educator, stabilit in Cluj-napoca, este cunoscut pentru imaginile sale mistice si recunoscut international ca unul din cei mai apreciati fotografi de fine-art.  ...
citeste tot
     Pe 18 mai a avut loc al saselea workshop de fotografie din cadrul campaniei Creatorilor Nikon Z8. Impreuna cu Mihai Stetcu, noi, cei de la Nikon Romania, am organizat un eveniment specializat pe fotografia de actiune in care...
citeste tot
Oana Vedinas, creator Nikon Z 8, fotografa de portret in studio, specializata pe fotografia de maternitate, vine in Bucuresti pentru un eveniment special: Masterclass - Arta fotografiei de Maternite. Impreuna cu Nikon Romania, ea te invita la un...
citeste tot
Oana Vedinas este pasionata de fotografia de studio si manevreaza luminile cu gratie si maiestrie. Fiind specializata pe fotografia de maternitate, in 2022 a reusit sa primeasca titlul de Fotograful anului in fotografia de maternitate, in...
citeste tot
      Pe 25 noiembrie a avut loc al doilea workshop de fotografie din cadrul campaniei Creatorilor Nikon Z 8. Impreuna cu Radu Chindris, noi, cei de la Nikon Romania, am organizat un eveniment specializat pe fotografia automotive si...
citeste tot
Nikonisti: Care este experienta ta in fotografie?   Eu sunt om extrem de fericit, pentru ca am stiut mereu ca misiunea mea e sa devin fotograf. Astfel, fotografiez de la 16 ani, cu intentie.   La varsta de 18 ani am sustinut prima...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.