30 septembrie 2009

Copiii devin astronauti la Baneasa Shopping City!

In perioada 26 septembrie - 7 octombrie, Baneasa Shopping City gazduieste proiectul educativ Kids on the Moon. Copiii vor putea face o incursiune in spatiu prin intermediul proiectului mai sus amintit si vor experimenta senzatiile astronautilor. Pentru a-i introduce in lumea astrelor, centrul comercial va fi decorat cu replici ale planetelor, vor putea privi expozitia fotografica cu aceeasi tema, vor imbraca costume de astronauti si vor afla multe informatii de la personalul aflat in locatie.

Este o calatorie in lumea spatiala sub forma unei expozitii interactive unde copiii pot sa vada si sa experimenteze unele din senzatiile astronautilor. Copiii au parte de jocuri interactive, lectii de astronomie, acces direct la site-urile oficiale NASA si ESA pentru a descoperi ce este nou in lumea spatiala, imagini din sateliti transmise in timp real si concursuri multimedia. Scopul acestui eveniment este de a a le arata copiilor, intr-un mod practic si interactive, cativa pasi ce trebuie facuti in cucerirea spatiala.

Mecanism:
In fiecare ora se organizeaza cate un tur de 45-50 de minute pe toata zona de eveniment. La sfarsitul turului, copiii se vor putea fotografia imbracati cu costume asemanatoare cu cele ale astronautilor si vor primi diplome de participare si cadouri.

Nikon ofera celor mici la finalul turului o fotografie gratuita in costum de astronaut si voucher de 40 lei pe care le pot folosi in magazinul Yellow Store din Baneasa Shopping City nr. 42D, sector 1, Bucuresti pana la 31 octombrie. baneasa, copiii, astronauti, baneasa shopping, shopping, baneasa shopping city, shopping city, cityAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Avem placerea sa va invitam sambata, 24 septembrie, intre orele 16-19 la magazinul Yellow Store din cadrul Baneasa Shopping City la prima sesiune de testare a noului sistem Nikon 1 dedicata comunitatii nikonistilor. Veti avea ocazia de a descoperi...
citeste tot
Asociatia "Bucurestiul meu drag" organizeaza sambata, 1 mai, o noua calatorie destinata iubitorilor orasului si fotografiei, de aceasta data in partea de nord a Capitalei.   Plecand din statia de metrou Pipera la ora 8:45, se va merge cu...
citeste tot
01 februarie 2010
Cum fotografiem copiii
Copiii sunt unul dintre subiectele predilecte ale fotografilor de pretutindeni, amatori sau profesionisti. Fie ca este vorba de momentele importante din viata copiilor sau pur si simplu instantanee surprinse in diferite ipostaze, arhivele personale...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.