02 iulie 2010

China colorata

Asociatia Artistilor Fotografi din Romania (AAFR) in colaborare cu Asociatia omonima din R.P. Chineza au organizat astazi in holul Camerei de Comert si Industrie din Bucuresti expozitia foto China colorata, care se doreste o expozitie reprezentativa pentru arta fotografica contemporana chineza.

 

Expozitia a fost deschisa de cuvantarile domnilor Daniel Pavel, director adjunct in cadrul directiei de relatii publice a Camerei de Comert si Industrie, Stefan Toth, presedinte AAFR si Que Xiaohua, Consilier Cultural al Ambasadei Chinei in Romania. Sunt expuse 60 de lucrari ale unor fotografi renumiti chinezi din diverse arii ale artei fotografice: peisaj, portret, fotojurnalism, fine art, sport.

 

O vizita la Camera de Comert si Industrie din B-dul. O. Goga, nr. 2, va va purta pe meleaguri putin cunoscute europenilor, in inima celui mai populat continent al pamantului, acolo unde simplitatea si deseori saracia oamenilor contrasteaza profund cu maretia peisajelor naturale, unde salbaticia padurilor virgine se intalneste deseori cu mari constructii antropogene. Diversitatea oamenilor si a naturii picteaza un tablou foarte viu colorat al Chinei, de unde si titlul sugestiv al expozitiei.

 

Nu ratati asadar sansa de a vedea in saptamanile care urmeaza o expozitie unica in Bucuresti, in holul Camerei de Comert si Industrie, intrarea D oficiala, Tronson 2.

china, china colorata, colorataAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Am inceput noul an cu o prima calatorie de primavara, in care am explorat Iordania, urmand sa pregatim incursiunea de toamna, aventura noastra in China, care s-a ivit, printre altele, din dorinta noastra de a porni spre The Gate of Heaven din Muntii...
citeste tot
Nu am stat prea mult si ne-am gandit sa anuntam alta expeditie, de data asta in China. De-abia am revenit din Iordania, inca un pic cu capul in nori, in  balonul din Myanmar, dar este bine de stiut, urmatoarea expeditie va fi in toamna acestui...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.