19 mai 2020

Ce poate face Nikon SnapBridge v. 2.6 pentru tine

Imagineaza-ti o secunda, ai capacitatea unei camere DSLR in smartphone-ul tau: control complet asupra timpului de expunere, diafragmei si ISO-ului, distantei focale, bokeh-ului si alte functii, impreuna cu conexiunea directa la social media sau chiar cu clientii tai? Suna ideal? Exact asta face SnapBridge v. 2.6 o aplicatie obligatorie pentru fotografii Nikon. 

 

 

 SnapBridge v. 2.6

 

 

Snapbridge este un serviciu permanent de transfer de imagini care permite o conexiune constanta intre aparatele foto Nikon si dispozitivele inteligente. In timp ce camera dvs. Nikon face treaba pentru a realiza cele mai bune imagini posibile, SnapBridge face treaba de a le transfera automat pe telefonul dvs. inteligent, de pe care le puteti arata instantaneu.

 

Fotografiile transferate au o dimensiune de doi megapixeli. La cerere, camera transfera si fotografii la rezolutia maxima. Cu SnapBridge versiunea 2.6, puteti transfera fisiere RAW.

 

 

 Conexiune permanenta fara consum mare de energie

 

 

Conectati-va cu usurinta si in permanenta

 

 

Pana la cinci camere pot fi inregistrate, iar conectarea camerei Nikon la dispozitivul dvs. inteligent trebuie efectuata o singura data pentru fiecare dispozitiv mobil. Odata conectata, camera dvs. va detecta automat dispozitivul inteligent cunoscut.

Alaturi de setarile de imagine, data si ora, aplicatia SnapBridge va permite, de asemenea, sa salvati date despre locatia GPS, sa incorporati watermark-ul sau sa adaugati informatii privind drepturile de autor in imagini.

Aplicatia Snapbridge va informeaza si despre actualizarile camerei. Astfel, camera dvs. Nikon este echipata cu cele mai noi functii.

 

 

Consum redus de energie

 

 

Nu mai trebuie sa va faceti griji pentru consumul mare de energie. Prin intermediul Bluetooth de noua generatie, camera dvs. Nikon si dispozitivul inteligent sunt conectate permanent fara a consuma multa energie.

Utilizatorii pot continua navigarea pe internet in timpul transferului de imagini, pot verifica e-mailurile sau fluxurile sociale in timp ce sincronizeaza fotografiile.

Mai mult, aplicatia SnapBridge 2.6 are acum si un mod suplimentar de economisire a energiei care reduce la minimum utilizarea bateriei dispozitivului mobil.

 

 

3 beneficii pentru sincronizarea automata

 

 

Cand se realizeaza o conexiune permanenta intre camera dvs. Nikon si dispozitivul inteligent, SnapBridge transfera toate fotografiile realizate direct pe smartphone - chiar si atunci cand camera este oprita. Sincronizarea automata are trei avantaje:

1. In primul rand, nu trebuie sa va faceti griji daca pierdeti un card de memorie, deoarece sincronizarea automata creeaza o copie de rezerva automata.

2. In al doilea rand (in special pentru profesionisti), fotografiile pot fi afisate direct pe un smartphone sau tableta mare pentru clienti sau prieteni.

3. In cele din urma, fotografiile pot fi partajate si trimise online mai repede ca niciodata.

 


Folositi dispozitivul inteligent pentru a controla camera foto la distanta

 

 

Nu numai ca puteti utiliza dispozitivul dvs. inteligent ca telecomanda pentru a face fotografii, insa puteti si accesa functiile de pe camera,  prin intermediul aplicatiei SnapBridge.

Folosind dispozitivul inteligent puteti comuta modul de fotografiere (P / S / A / M), puteti modifica timpul de expunere, puteti schimba diafragma, compensarea expunerii, sensibilitatea ISO si balansul de alb. Puteti modifica si focalizarea.

Mai mult, setarile si previzualizarea expunerii pot fi verificate direct pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei. Acest lucru functioneaza cu toate camerele Nikon actuale, cum ar fi D850, D500, modelele mirrorless Z 7 si Z 6 si desigur D7500, D5600 si D3500.

 

Asadar, descarcati SnapBridge 2.6 pentru Apple si Android si profitati de numeroasele avantaje!

 

Textul si imaginile au fost preluate de pe  https://blog.nikoneurope.com/en_gb/2019/10/what-nikons-snapbridge-v-2-6-can-do-for-you/, unde gasiti articolul integral in limba engleza.

 

nikon, snapbridge, smartphone, conexiuneAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto subacvatic Nikon COOLPIX W100 la versiunea 1.5   Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul aparatelor foto Nikon COOLPIX...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului C al aparatelor foto DSLR cu senzor DX, Nikon D5600 si Nikon D3400. Noul firmware imbunatateste conectivitatea cu aplicatia SnapBridge pentru Android.      Firmware "C" versiunea 1.02 pentru...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte ca varfurile sale de gama DSLR, aparatele foto Nikon D5 si Nikon D500 au primit premiul pentru design ‘iF Design Award 2017’       Aparatul foto digital SLR – Nikon D5 Nikon D5 este...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi actualizarea firmware-ului aparatelor foto DSLR DX, Nikon D500 si Nikon D3400 la versiunea 1.10, acestea beneficiind acum si de suport pentru SnapBridge iOS.   Firmware "C" versiunea 1.10 pentru Nikon D500...
citeste tot
Pe 28 si 29 iunie 2016 va invitam la Weddings Camp (Wedd Camp), un eveniment fotografic Est-European pentru oameni pasionati, idei indraznete si afaceri in crestere, dedicat in mare masura fotografilor de nunta, ce va avea loc la Mamaia,...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte ca trei dintre produsele sale au fost premiate la prestigioasa sesiune anuala TIPA Awards 2016, sponsorizata de Technical Image Press Association (TIPA), o autoritate globala in industria fotografica si imagistica....
citeste tot
Nikon a anuntrat astazi actualizari de firmware pentru aparatele foto DSLR FX Nikon D810 si Nikon D810A.        Actualizare firmware „C” pentru aparatul foto Nikon D810   Acest serviciu furnizeaza un software...
citeste tot
Bucuresti, 23 februarie 2016 – SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi noile modele de aparate foto COOLPIX ce incorporeaza tehnologia SnapBridge pentru conectarea cu dispozitivele mobile inteligente. Nikon COOLPIX B700 cu zoom...
citeste tot
Plecand de la  o idee preconceputa ca nimic nu ma mai poate surprinde dupa capitolul Nikon D800, pot spune ca Nikon D600 este aparatul pe care l-am tinut cel mai mult timp in teste. Imediat dupa ce am pus mana pe aparat, am gasit un element de...
citeste tot
Nikon a anuntat de curand ca, pana la inceputul lunii noiembrie 2012, a produs 75 de milioane de obiective NIKKOR pentru aparate foto cu obiective interschimbabile. Cifra de productie a crescut cu cinci milioane fata de valoarea de 70 de milioane din...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.