26 noiembrie 2015

Capture NX-D 1.3.0 si ViewNX-i 1.1.0 sunt disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat azi Capture NX-D 1.3.0 si ViewNX-i 1.1.0, cele mai noi versiuni ale aplicatiilor de editare si navigare pentru fisiere NEF. Cele doua aplicatii software au acum logo-uri noi. Iata modificarile aduse: 

 

 

Capture NX-D 1.3.0

 

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu o calitate de neegalat. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier executabil. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Capture NX-D si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 1.3.0 fata de versiunea 1.2.1

 

 • Au fost actualizate butoanele din bara de instrumente pentru a fi in conformitate cu ViewNX-i.
 • Au fost adaugate butoanele Rotate (Rotire) si NEF/NRW + JPEG in bara de instrumente.
 • A fost modificat comportamentul instrumentului Crop (Taiere).
 • Au fost modificate optiunile Aspect Ratio (Format imagine) disponibile in grupul Crop (Taiere).
 • A fost adaugata o evaluare Discard (Fotografie de eliminat) la optiunile Apply Ratings (Aplicare evaluari).
 • A fost adaugata o optiune Include areas without image data (Includere zone fara date imagine) la grupul Straighten (Indreptare).
 • A fost adaugata o optiune Auto Red-Eye (Corectie automata ochi rosii) la grupul Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiective).
 • A fost adaugata o optiune On (underwater) (Activat (subacvatic)) la meniul derulant Auto Distortion Control (Control automat al distorsiunilor) din grupul Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiective).

- Retineti ca On (underwater) (Activat (subacvatic)) este disponibila numai cu fotografiile realizate folosind un aparat foto A-CIL (aparat foto avansat cu obiective interschimbabile) care accepta controlul automat al distorsiunilor sub apa si numai daca aparatul foto a fost dotat cu un obiectiv subacvatic si a fost selectata Activat (subacvatic) pentru Control autom. al distors. in meniurile aparatului foto.
Optiunea Fluorescent a fost eliminata din meniul derulant White balance (Balans de alb) din grupul Edit (Editare).
- Cand erau deschise in Capture NX-D, versiunea 1.3.0, imaginile salvate cu Fluorescent selectat in Capture NX-D, versiunea 1.2.1 sau anterioara, erau convertite automat la Use gray point (Utilizare punct de gri) fara a pierde din calitate.

 • A fost rezolvata o problema care determina ca optiunea Show Focus Point (Afisare punct focalizare) din Capture NX-D sa afiseze punctul de focalizare intr-o pozitie diferita de cea prezentata de D750 in afisajul punctului de focalizare al vizorului.
 • A fost rezolvata o problema care determina blocarea Capture NX-D la afisarea Sorting… (Se sorteaza…).
 • A fost rezolvata o problema cu afisajul punctului de focalizare pentru fotografiile realizate cu D7200.
 • A fost adaugat suport pentru limba turca.
 • A fost adaugat suport pentru Windows 10. (versiunea pentru Windows)

 


Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows

Capture NX-D 1.3.0 pentru Mac

 

 

 

 ViewNX-i 1.1.0

 

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, ViewNX-i accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. 

 

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier executabil. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 1.1.0 fata de versiunea 1.0.1

 

 • Acum, Picture Control Utility 2 se instaleaza impreuna cu ViewNX-i.
 • A fost adaugat un spatiu de lucru Edit (Editare) si un grup Adjustments (Reglaje), pentru retusarea caracteristicilor, similare cu cele din ViewNX 2.
 • A fost rezolvata o problema care determina ca optiunea Show Focus Point (Afisare punct focalizare) din ViewNX-i sa afiseze punctul de focalizare intr-o pozitie diferita de cea prezentata de D750 in afisajul punctului de focalizare al vizorului.
 • A fost adaugat suport pentru limba turca.
 • A fost adaugat suport pentru Windows 10. (versiunea pentru Windows)

 

 

ViewNX-i 1.1.0 pentru Windows

ViewNX-i 1.1.0 pentru Mac

 

actualizare, software, aplicatii, capture nx-d, viewnx-iAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Kelemen-Pal Gheorghe
Kelemen-Pal Gheorghe a scris pe 16-01-2016 la 22:52
Buna, am instalat in loc de nx2 , Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows, si am dat de o problema grava, nu salveaza modificarile facute in nef, si nici nu mai stie sa schimbe nef in jpg, adica zice ca il modifica si transfera, dar fisierul nou nu exista, revin in nx-d si vad ca poza apare iar cu setarile initiale... efectiv su se salveaza nimic ce modBuna, am instalat in loc de nx2 , Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows, si am dat de o problema grava, nu salveaza modificarile facute in nef, si nici nu mai stie sa schimbe nef in jpg, adica zice ca il modifica si transfera, dar fisierul nou nu exista, revin in nx-d si vad ca poza apare iar cu setarile initiale... efectiv su se salveaza nimic ce modific in nef. cum pot trece la vechiul nx 2? ..afiseaza tot comentariul
0
0

Articole recente
Castigator Grand Prize al concursului de fotografie „Tears in the Rain” („Lacrimi in ploaie”) de Austin Garcia (Philippine)   Nikon are placerea sa anunte castigatorii premiilor Grand Prize pentru fiecare categorie a...
citeste tot
Pentru a celebra noua lansare a aparatului foto mirrorless full-frame Nikon Z f, Nikon Romania ofera o oferta speciala de precomanda care nu poate fi ratata.   La orice precomanda a noului Nikon Z f, vei primi un grip cadou, proiectat special...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi modelul Z f, cel mai recent aparat foto mirrorless al sau in format FX (full-frame), care combina designul traditional cu tehnologia avansata si cu performantele superioare. Inspirat de emblematicul FM2, aparatul foto arata la...
citeste tot
Nikonisti: Care este experienta ta in fotografie?   Eu sunt om extrem de fericit, pentru ca am stiut mereu ca misiunea mea e sa devin fotograf. Astfel, fotografiez de la 16 ani, cu intentie.   La varsta de 18 ani am sustinut prima...
citeste tot
Compania Nikon este incantata sa anunte ca s-a bucurat de succes la EISA Awards 2023-2024, cu distinctii la trei categorii separate. Acestea includ: Aparatul foto Z 8, care a castigat premiul „Camera of the Year” la doar trei luni de la...
citeste tot
Nikon a fost partener foto oficial la Campionatul Mondial de Natatie din Fukuoka. Raed Krishan, fotograf Gazeta Sporturilor, a fost prezent la eveniment impreuna cu al sau Nikon Z 9 si a putut surprinde momente istorice pentru sportivii nostri...
citeste tot
Cosmin Lautar, fotograf de fashion si portret, ne povesteste despre experienta lui cu obiectivele F pe montura Z. A avut un Nikon Z 6II, dar recent a trecut la urmatorul nivel cu Nikon Z 9. Totusi nu a vrut inca sa renunte la obiectivele sale F....
citeste tot
Nikon Romania are placerea de a anunta lansarea concursului de fotografie de natura urbana Naturopolis, organizat de Primaria Municipiului Brasov si Organizatia Fotografilor de Natura din Romania, FORONA. Inspirat de biodiversitatea ce ne...
citeste tot
Acesti fotografi, creatori si videografi au fost printre primii care au avut ocazia sa testeze Nikon Z 8 si sa il puna la incercare. Iata ce spun ei...   Frøydis Geithus, fotograf de nunta si arta fotografica   "Am fost impresionata....
citeste tot
Alexander Lupascu, fotograf de nunta si evenimente, ne-a marturisit ca primeste aceeasi intrebare in mod constant: ”Ce parere ai despre AF-ul de pe Z 6II?”. Pentru ca vrem sa elucidam misterul din jurul acestui subiect...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.