26 noiembrie 2015

Capture NX-D 1.3.0 si ViewNX-i 1.1.0 sunt disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat azi Capture NX-D 1.3.0 si ViewNX-i 1.1.0, cele mai noi versiuni ale aplicatiilor de editare si navigare pentru fisiere NEF. Cele doua aplicatii software au acum logo-uri noi. Iata modificarile aduse: 

 

 

Capture NX-D 1.3.0

 

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu o calitate de neegalat. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier executabil. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Capture NX-D si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 1.3.0 fata de versiunea 1.2.1

 

 • Au fost actualizate butoanele din bara de instrumente pentru a fi in conformitate cu ViewNX-i.
 • Au fost adaugate butoanele Rotate (Rotire) si NEF/NRW + JPEG in bara de instrumente.
 • A fost modificat comportamentul instrumentului Crop (Taiere).
 • Au fost modificate optiunile Aspect Ratio (Format imagine) disponibile in grupul Crop (Taiere).
 • A fost adaugata o evaluare Discard (Fotografie de eliminat) la optiunile Apply Ratings (Aplicare evaluari).
 • A fost adaugata o optiune Include areas without image data (Includere zone fara date imagine) la grupul Straighten (Indreptare).
 • A fost adaugata o optiune Auto Red-Eye (Corectie automata ochi rosii) la grupul Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiective).
 • A fost adaugata o optiune On (underwater) (Activat (subacvatic)) la meniul derulant Auto Distortion Control (Control automat al distorsiunilor) din grupul Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiective).

- Retineti ca On (underwater) (Activat (subacvatic)) este disponibila numai cu fotografiile realizate folosind un aparat foto A-CIL (aparat foto avansat cu obiective interschimbabile) care accepta controlul automat al distorsiunilor sub apa si numai daca aparatul foto a fost dotat cu un obiectiv subacvatic si a fost selectata Activat (subacvatic) pentru Control autom. al distors. in meniurile aparatului foto.
Optiunea Fluorescent a fost eliminata din meniul derulant White balance (Balans de alb) din grupul Edit (Editare).
- Cand erau deschise in Capture NX-D, versiunea 1.3.0, imaginile salvate cu Fluorescent selectat in Capture NX-D, versiunea 1.2.1 sau anterioara, erau convertite automat la Use gray point (Utilizare punct de gri) fara a pierde din calitate.

 • A fost rezolvata o problema care determina ca optiunea Show Focus Point (Afisare punct focalizare) din Capture NX-D sa afiseze punctul de focalizare intr-o pozitie diferita de cea prezentata de D750 in afisajul punctului de focalizare al vizorului.
 • A fost rezolvata o problema care determina blocarea Capture NX-D la afisarea Sorting… (Se sorteaza…).
 • A fost rezolvata o problema cu afisajul punctului de focalizare pentru fotografiile realizate cu D7200.
 • A fost adaugat suport pentru limba turca.
 • A fost adaugat suport pentru Windows 10. (versiunea pentru Windows)

 


Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows

Capture NX-D 1.3.0 pentru Mac

 

 

 

 ViewNX-i 1.1.0

 

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, ViewNX-i accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. 

 

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier executabil. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 1.1.0 fata de versiunea 1.0.1

 

 • Acum, Picture Control Utility 2 se instaleaza impreuna cu ViewNX-i.
 • A fost adaugat un spatiu de lucru Edit (Editare) si un grup Adjustments (Reglaje), pentru retusarea caracteristicilor, similare cu cele din ViewNX 2.
 • A fost rezolvata o problema care determina ca optiunea Show Focus Point (Afisare punct focalizare) din ViewNX-i sa afiseze punctul de focalizare intr-o pozitie diferita de cea prezentata de D750 in afisajul punctului de focalizare al vizorului.
 • A fost adaugat suport pentru limba turca.
 • A fost adaugat suport pentru Windows 10. (versiunea pentru Windows)

 

 

ViewNX-i 1.1.0 pentru Windows

ViewNX-i 1.1.0 pentru Mac

 

actualizare, software, aplicatii, capture nx-d, viewnx-iAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Kelemen-Pal Gheorghe
Kelemen-Pal Gheorghe a scris pe 16-01-2016 la 22:52
Buna, am instalat in loc de nx2 , Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows, si am dat de o problema grava, nu salveaza modificarile facute in nef, si nici nu mai stie sa schimbe nef in jpg, adica zice ca il modifica si transfera, dar fisierul nou nu exista, revin in nx-d si vad ca poza apare iar cu setarile initiale... efectiv su se salveaza nimic ce modBuna, am instalat in loc de nx2 , Capture NX-D 1.3.0 pentru Windows, si am dat de o problema grava, nu salveaza modificarile facute in nef, si nici nu mai stie sa schimbe nef in jpg, adica zice ca il modifica si transfera, dar fisierul nou nu exista, revin in nx-d si vad ca poza apare iar cu setarile initiale... efectiv su se salveaza nimic ce modific in nef. cum pot trece la vechiul nx 2? ..afiseaza tot comentariul
0
0

Articole recente
Skin Media, unic importator si distribuitor Nikon in Romania, anunta cu entuziasm lansarea campaniei de precomanda pentru noul aparat foto mirrorless full-frame Nikon Z6III. Pentru a marca aceasta lansare, Skin Media ofera un pachet special pentru...
citeste tot
Astazi, Nikon isi extinde gama de aparate foto din seria Z cu mult asteptatul aparatul foto hibrid full-frame Z6III. Construit in spiritul Z8 si Z9, mic, dar rezistent, Z6III este o putere creativa flexibila, care ofera fotografii deosebit de...
citeste tot
Mihai Balta, fotograf profesionist, pasionat de fotografia de nunta, de portret, dar si de sport, a fost la 2 meciuri amicale ale Nationalei Romaniei si a testat obiectivul pe montura F, AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR pe aparatul mirrorless...
citeste tot
Astazi, de Ziua Mondiala a Mediului, ne propunem sa exploram cum poate fotografia sa contribuie la protejarea mediului inconjurator. Traim intr-o perioada de schimbari rapide si adesea nefavorabile pentru mediu, iar fiecare dintre noi poate juca...
citeste tot
     Pe 18 mai a avut loc al saselea workshop de fotografie din cadrul campaniei Creatorilor Nikon Z8. Impreuna cu Mihai Stetcu, noi, cei de la Nikon Romania, am organizat un eveniment specializat pe fotografia de actiune in care...
citeste tot
Morten Hilmer, Ambasador Nikon Europa, fotograf danez de wildlife si natura va fi prezent la Festivalul Lynx, in Brasov, pentru a sustine un MASTERCLASS oferit in colaborare cu Nikon Romania.     Morten a fost decorat cu o serie de...
citeste tot
Creatoarea de continut, Cathrin Manning, nu se teme de numere si strategii, avand o mare parte a urmaritorilor sai datorita discutiilor despre algoritmii YouTube. Aici, ea dezvaluie cum sa incepi cu vlogging-ul, setarile camerei si cum sa-ti gasesti...
citeste tot
Intre 8 si 12 mai 2024, toti iubitorii de ciclism s-au adunat cu mic, cu mare si cu bicicletele din dotare in statiunea turistica Cheile Gradistei. S-au aliniat la start in cadrul Campionatului European de MTB din Romania, in cadrul celor trei...
citeste tot
Nikon Europe are placerea sa anunte ca a primit patru premii Red Dot impresionante pentru designul produselor. Doua dintre cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon full-frame – modelele de top, Nikon Zf si Z8, au primit recunoastere...
citeste tot
Arunca o privire asupra specificatiilor noului superzoom incredibil de la Nikon! NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR este obiectivul perfect pentru oricine doreste sa calatoreasca usor, dar sa aiba in continuare toate optiunile. Cu gama sa de zoom de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.