30 iulie 2014

Capture NX-D 1.0.1 pentru Win 64 disponibila pentru descarcare

Nikon a anuntat de curand vesiunea 1.0.1 a celei mai noi aplicatii software Capture NX-D, proiectata special pentru procesarea imaginilor RAW.

Va rugam sa retineti ca aceasta actualizare este dedicata doar sistemelor Windows pe 64 de biti.

Modificari aduse de Capture NX-D 1.0.1

    Cand era utilizata versiunea pe 64 de biti pentru Windows a aplicatiei pentru a crea fisiere de format JPEG convertite din imagini RAW (.NEF/.NRW), TIFF sau JPEG utilizandu-se optiunea Convert Files... (Conversie fisiere...) sau Run Batch Process... (Executare procesare pe loturi...) din meniul File (Fisier), uneori era vizibila o banda gri in partea de jos a imaginilor, cand acestea erau deschise in versiunea pe 64 de biti pentru Windows a aplicatiei Capture NX-D. Aceasta problema s-a rezolvat. 


Capture NX-D 1.0.1 pentru Win 64

descarcare, software, procesare, capture nx-d, aplicatieAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 16 decembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea Versiunii 1.1.0 a software-ului NX MobileAir - o aplicatie pentru smartphone-uri, care incarca imaginile realizate cu aparatele foto digitale de la...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.