18 septembrie 2012

Camera Control Pro 2.12.0 disponibila pentru descarcare

Nikon a anuntat astazi disponibilitatea versiunii 2.12.0 a Camera Control Pro, aplicatia care permite controlarea aparatului foto de la distanta de la un computer, fie utilizand o conexiune cu fir sau o conexiune fara fir daca se utilizeaza un transmitator Nikon fara fir cu aparatul foto.

Acest software actualizeaza Camera Control Pro v 2.8.0 – v 2.11.0 la v 2.12.0. Camera Control Pro v 2.8.0 – v 2.11.0 trebuie sa fie instalat inainte de a instala aceasta actualizare.

Astfel, Camera Control Pro 2.12.0 este acum compatibila cu urmatoarele modele: D3, D3S, D3X, D4, D60, D90, D300, D300S, D600, D700, D800, D800E, D5000, D5100, D7000. Modele mai vechi ca D2X, D2XS, D2H, D2HS, D200, D100, D80, D70, D70S, D50, D40X si D40 nu mai sunt compatibile.

Pe langa compatibilitate, noua versiune mai face urmatoarele modificari:

Pentru Windows:

In fila General din caseta de dialog Optiuni au fost adaugate optiuni Inversare indicatoare (meniul Instrumente > Optiuni...), permitand utilizatorilor sa inverseze afisarea indicatorilor.

Pentru Mac:

Modelele PowerPC nu mai sunt compatibile.
 
In fila General din caseta de dialog Preferinte au fost adaugate optiuni Inversare indicatoare(meniul Camera Control Pro 2 > Preferinte...), permitand utilizatorilor sa inverseze afisarea indicatorilor.
 
Cand computerul intra in modul hibernare in timp ce este conectat la un aparat foto si Camera Control Pro 2 ruleaza, este posibil ca, dupa repornirea computerului, conexiunea cu aparatul foto sa nu fie recunoscuta. Aceasta problema a fost rezolvata.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link.


Camera Control Pro  2.12.0 pentru Windows


Camera Control Pro  2.12.0 pentru Mac

camera, camera control, controlAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat ieri disponibilitatea versiunii 2.13.0 pentru Camera Control Pro, care permite utilizatorului sa controleze aparatul foto de la distanta de la un computer, fie utilizand o conexiune cu fir sau o conexiune fara fir daca se utilizeaza o...
citeste tot
Nikon a anuntat disponibilitatea de versiuni noi pentru cele mai importante aplicatii de prelucrare si control, Capture NX 2, ViewNX 2 si Camera Control Pro 2. Versiunea 2.3.4 a aplicatiei Capture NX adauga  o functie de asistenta pentru...
citeste tot
Nikon D700 a primit premiul cititorilor CAMERA GRAND PRIX 2009. Acest premiu a fost oferit pentru prima data anul trecut, pentru a sarbatori cea de-a 25-a aniversare a Camera Grand Prix. Selectat prin intermediul sondajelor in randul utilizatorilor...
citeste tot
Bucuresti, 3 septembrie 2008  - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, aduce pe piata romaneasca doua obiective Nikon...
citeste tot
Bucuresti, 20 august 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, este incantat sa anunte castigarea de catre Nikon a...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.